Kabelguru - představení výrobce

Zamčeno
Kocmeister
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Kabelguru - představení výrobce

Příspěvek od Kocmeister »

Vzhledem k založení úplně nového vlákna, které nahradilo předchozí nepřehledné, s asi milionem příspěvků mimo téma, mi dovolte udělat krátké představení. Třeba to pomůže někomu s orientací a zároveň vyjasní některé nejasnosti.

Kabelguru je malý projekt několika nadšenců do hifi a highendu. Vyrábíme převážně kabely. Je naší snahou nabídnout všechny možné druhy kabelů, které jen svět hifi audia nabízí. Jsme definitivně přesvědčeni, že je to jedna z cest jak posunout zvuk výše a ne jen o pár procent.

Máme obecně 3 řady či chcete-li skupiny kabelů členěných podle ceny a kvality použitých materiálů. Od nejlacinějších, které potěší začátečníky cenou i zvukovým přínosem, až po opravdu nekompromisní propojovací kabely pro náročné (byť ne cenou). U některých typů výrobků dokonce nemáme skutečnou konkurenci v ČR. Samozřejmě vždy je co zlepšovat a kam se posouvat. Někteří z Vás jste zkoušeli naše výrobky v době, kdy nebyly tak dobré, jako jsou dnes. Náš současný vrchol je zcela jinde než před pár lety. Život je založen na neustálém posouvání hranic a učení se. Určitě i my budeme pokračovat v tomto duchu. Určitě není důvod se i nepochválit, vícero vystavovatelů na nadcházející sestavě používá naše výrobky, byť třeba pod svou značkou nebo s jiným vzhledem.

Na závěr snad jen poznámka, jde o volnočasovou aktivitu, která není nikoho obživou a naše kapacity jsou limitovány jak časem, nedostatkem schopných lidí i neochotou to táhnout do skutečně výdělečného komerčního projektu. Přesto vyjdeme vstříc i nestandardním požadavkům.

Web: http://www.kabelguru.cz
Reference: http://www.kabelguru.cz/page/reference/6
Reference na Heurece: https://obchody.heureka.cz/kabelguru-cz/recenze/

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
kabelguru.cz

vav
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Kabelguru - představení výrobce

Příspěvek od vav »

Jsme definitivně přesvědčeni, že je to jedna z cest jak posunout zvuk výše a ne jen o pár procent.

Ako sa tie percentá vo vašom kolektíve posudzujú? Podľa momentálnej nálady, alebo prevádzate meranie, kde je možné posúdiť napr. frekvenčnú charakteristiku, fázový posun?
Chcel by som posunúť zvuk o 30%. Skúste poradiť ako na to.Posunúť zvuk o 30cm sa mi úspešne podarilo, len neviem ako na to s tými %. Ďakujem.

sonofstars
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od sonofstars »

Moudré řešení - založení nového vlákna a to včetně označení výrobce.
Dovolím si tedy ve zkratce popsat svoji zkušenost.

Mě osobně firma kabelguru.cz zapůjčila několikrát své výrobky na vyzkoušení. Vybral jsem si dle osobních preferencí a vlastního poslechu.
Měl jsem USB kabely, síťové kabely, reprokabely, signálové kabely XLR. Všechny byly velmi precizně zpracované a do mé sestavy byly přínosem. Neboli jak říká mistr - jedná se o kabely, které mi chválabohu nic v rámci reprodukce zvukového záznamu nepokazily.
Doporučuji vyzkoušet.

Herrer
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Herrer »

Vidím to podobně. Kluci z kabelguru ochotný, jejich práce precizní a hlavně - absolutně nic nevnucují. Měl jsem půjčený kabely, dostal jsem dost času na to, abych si vše vyzkoušel a nemusel podléhat efektu těšení se a očekávání. Za mě férovej přístup!
Nadral reprosoustavy

Miero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miero »

Kabelguru je malý projekt několika nadšenců do hifi a highendu. Vyrábíme převážně kabely. Je naší snahou nabídnout všechny možné druhy kabelů, které jen svět hifi audia nabízí. Jsme definitivně přesvědčeni, že je to jedna z cest jak posunout zvuk výše a ne jen o pár procent.
Zdroj: post200245.html#p200245

Kocmeister: Bolo by mozne uviest, kto dalsi z miestnych clenov je sucastou Vaseho projektu?

Napr. podla ikonky predpokladam, ze k Vam patri šeďour. Podla prispevkov na fore sa zda, ze aj dalsi, no radsej nechcem konspirovat :-)

jimmi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jimmi »

Miero kontaktuj ho osobne. Budeš možno další v tíme. Ako dalšia funkcia okrem ritovlízactava čo máš u VMA a SPaudio.

šeďour
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od šeďour »

Miero -> Myslím, že to, že se ptáš zrovna na tohle, není žádná konspirace.Zde na fóru jsme to pouze já a Kocmeister.Ti ostatní, kteří nám nezištně pomáhají, na fórum nechodí.

Takže, pokud nás někdo svými příspěvky podporuje, je to třeba tak, že má s námi dobrou zkušenost.Nebo má nás rád a nebo nemá rád technokraty a baví ho jim oponovat, což vychází v náš prospěch.
kabelguru.cz

Zamčeno