Audioquest Carbon USB AB
Audioquest Carbon USB AB
Dobrý den,
nejlepší by bylo zapůjčit a otestovat, viďte.
Stejně se však zeptám, vlastní ho někdo, zkoušel/porovnával ho někdo s cenově podobným produktem?
Stojí za tu nemalou cenu, vůbec se o něj zajímat?
Děkuji za případnou odpověď.
nejlepší by bylo zapůjčit a otestovat, viďte.
Stejně se však zeptám, vlastní ho někdo, zkoušel/porovnával ho někdo s cenově podobným produktem?
Stojí za tu nemalou cenu, vůbec se o něj zajímat?
Děkuji za případnou odpověď.
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: Audioquest Carbon USB AB
kdo se nezajima - ten nic nezjisti 
Ja jsem AQ testoval a byl pro moji sestavu v mych podminkach prinosem. Jeste zajimavejsi byl MIT USB, pak uz jsem jej vymenil za Sroll USB.
Pro prvni poslechove testy take doporucuji Kabelguru USB. Byl lepsi nez tiskarnovy USB, ale zase nebyl lepsi nez MIT USB.
Nekdo ti rekne, že je to nesmysl. Vyzkousej sam
Ja jsem AQ testoval a byl pro moji sestavu v mych podminkach prinosem. Jeste zajimavejsi byl MIT USB, pak uz jsem jej vymenil za Sroll USB.
Pro prvni poslechove testy take doporucuji Kabelguru USB. Byl lepsi nez tiskarnovy USB, ale zase nebyl lepsi nez MIT USB.
Nekdo ti rekne, že je to nesmysl. Vyzkousej sam
Zdeno1
Měl jsem AQ Coffee USB a nahradil jsem ho Sroll USB kabelem.
USB kabely slyšet jsou, samozřejmě záleží do jak kvalitní sestavy ho hodláš pořídit.
Měl jsem AQ Coffee USB a nahradil jsem ho Sroll USB kabelem.
USB kabely slyšet jsou, samozřejmě záleží do jak kvalitní sestavy ho hodláš pořídit.
No jo, tak to jo 
Díky za tip, fakt je tam takový rozdíl mezi AQ a Srollem?
Díky za tip, fakt je tam takový rozdíl mezi AQ a Srollem?
I když nejsem členem Sroll sekty
,musím potvrdit,že rozdíl tam je okamžitě slyšitelný.Jedu teď právě na Carbon,ale jak trochu pošetřím,hned jdu do USB Sroll
Měl jsem jej doma na týden půjčený a vůbec se mi jej nechtělo vracet.Byl to USB Purity Capton
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
AQ Carbon mám, koupil jsem ho když jsem měl ještě Meitner MA-1. Je tam velký rozdíl, jak píše Jiří a má pravdu. Když ho srovnán s obyčejným stinenym tak ten Carbon vypadá daleko pekneji. Tak jsem si ho nechal.
Jak je vidno, těžko se zde něco dovím
Jeden chválí, druhý naznačuje.............

Ja sem u sebe rozdil proti puriti kaptnu neslysel. Kablik je ze stribra a stal petinu ceny srolla
Mozna sroll byl ostrejsi? Netroufl bych si na AB..
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Zdeno 1
Tak vyzkousej, myslim, ze tim se dozvis co ti sedi doma lepe hned a budes mit zase o dalsi poslechovou zkusenost vice. Take mam osobne Sroll USB Purity Kapton. Ale ja mam celou sestavu od Sroll, tedy nemohu byt dnes uplne objektivni. V dobe, kdy jsem jeste nebyl komplet na Srollu, tak USB bylo jednim z velkych prinosu na sestave. Postupne jsem jej menil az ke Kaptonu.
Obycejny drat, dale test Kabelguru, Supra, MIT, AQ Carbon, AQ Diamond, Sroll Kapton.
Terahera
A mas to za dalsi rundu piv za tu s....!
tusim, ze uz 6.?
Tak vyzkousej, myslim, ze tim se dozvis co ti sedi doma lepe hned a budes mit zase o dalsi poslechovou zkusenost vice. Take mam osobne Sroll USB Purity Kapton. Ale ja mam celou sestavu od Sroll, tedy nemohu byt dnes uplne objektivni. V dobe, kdy jsem jeste nebyl komplet na Srollu, tak USB bylo jednim z velkych prinosu na sestave. Postupne jsem jej menil az ke Kaptonu.
Obycejny drat, dale test Kabelguru, Supra, MIT, AQ Carbon, AQ Diamond, Sroll Kapton.
Terahera
A mas to za dalsi rundu piv za tu s....!
bylo by skvělé rozlišovat mezi testem fejku/ čínské kopie kabelu "AQ" a testem originálního výrobku AudioQuest.
ten reálný poměr bude v ČR tak 50:1 ?
český hifi-trh je zaplaven čínskými fejky neuvěřitelně.
je to asi jako srovnávat originální dezert tiramisu versus piškoty s kakaem v pudingu.
ten reálný poměr bude v ČR tak 50:1 ?
český hifi-trh je zaplaven čínskými fejky neuvěřitelně.
je to asi jako srovnávat originální dezert tiramisu versus piškoty s kakaem v pudingu.
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Ja i otec jsme meli AQ z Casea od Dana Vrany a Ludka Srolla. Pevne verim, ze to fejk nebyl. Tedy u me dobry 

- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
To ja jen obecne doplnil, aby nevznikly zbytecne dohady, ze jsem to testoval na kabelech z bazoše, kde by se opravdu mohl obcas nejakej ten fejk treba najit 
Bylo to neadresne konstatovani
Bylo to neadresne konstatovani