http://connexaudio.com/speaker_cables.php
Zásilka byla odeslána ve čtvrtek z U.K. a včera ráno byla u mě doma, což mě potěšilo.Takže jsem to vyškubl pošťačce z rukou a schody bral po čtyřech, hnedka roztrhal obal, odpojil DH Labs Q-10, připojil tu stříbrnou nádheru a poslouchal. Hoši, ten kabel je skvělý! Pan Valda Navrátil, u kterého jsem poprvé stříbro "ochutnal" v podobě Crystal cable měl pravdu. Není proč se bát stříbra, tedy kvalitního stříbra a už vůbec ne k repro, jako jsou Usher Dancer 1...Ale abych vás nenapínal. Kabel do sestavy nádherně zapadl. Celkově zvuk neskutečně uvolněný, přirozený, čistý, transparentní a velmi otevřený. Basy pevné a hluboké s krásnými konturami, středy krásné, prokreslené, výšky čisťoulinké a jemné, doslova hedvábné a krásně vzdušné. Separace nástrojů výborná,detail a mikrodetail úžasný. Vokály krásné, dával jsem např. Dianu Krall - The girl in the other room (SACD) a znělo to moc moc příjemně, v nahrávce se najednou objevovaly detaily, kterých jsem si předtím vůbec nevšiml, protože předtím byly mírně zastřené. Dynamika parádní...Takže nevěřte blábolům, že stříbro je ostré a chladné, bez emocí. Vůbec ne a právě naopak! Tento kabel opravdu za ty peníze stojí, o tom žádná.Jeho kvalita dle mého cenu daleko převyšuje. Dnes poslouchám celý den, musel jsem si vzít dovolenou