CORDIAL * sound & audio equipment *
http://www.cordial.eu/en/en1.htm
s těmihle německými kabely mám velmi dobré zkušenosti: kvalitní, levné, velmi ohebné, bohatý výběr.
v Kč lze objednat zde:
http://www.hudebnicentrum.cz/inshop/metraz/cordial/
CORDIAL sound & audio equipment
Re: CORDIAL sound & audio equipment
Mohu potvrdit dobrou zkušenost sám tyto mikrofoní kabely používám jsou velmi dobré,mají mnoho druhů v nabídce včetně různých barevných provedení.
Kabelů jsem z cordialu udělal už docela dost a vždy spokojenost. Opravdu stojí za pozornost
Zdraví Michal
Kabelů jsem z cordialu udělal už docela dost a vždy spokojenost. Opravdu stojí za pozornost
Zdraví Michal
Bral jsem vždy na prodejně a většinou i konektory (mají neutriky). To co mají přímo na prodejně je většinou základ, ale v mnoha barvách, což chápu vzhledem k zaměření obchodu. Vzhledem k ceně dobré zpracování. Dělal jsem si z toho i současné kabely s XLR Neutrik a tam už aktuálně necítím potřebu jiných drahých kabelů. Až zlepším sestavu, znovu vyzkouším.
jejich signální kabely jsem zatím nezkoušel, dobře vědět. zkoušel jsem a používám reprokabely. taktéž mohu doporučit.
agavel
všiml jsem si, jak často se zmiňuješ o "naší prodejně". to je nějaké kultovní hradecké hifi místo nebo co?
agavel
všiml jsem si, jak často se zmiňuješ o "naší prodejně". to je nějaké kultovní hradecké hifi místo nebo co?
Nevím o tom, že bych psal naší. To Hudební centrum je prostě normální větší shop pro muzikanty nedaleko tzv. Novákových garáží. Dá se tam sehnat i hodně věcí z PA a vůbec to co je trochu za oponou či spíše před oponou normálního hifi řetězce. A kultovní místo?dadaft píše:jejich signální kabely jsem zatím nezkoušel, dobře vědět. zkoušel jsem a používám reprokabely. taktéž mohu doporučit.
agavel
V HK bylo v minulosti dokonce několik prodejen s HiFi, něco jako prodej bot. Jenže už je to pryč, není ani jediná a pokud vím, tak Britek je asi poslední tzv. hifi studio ve městě. Já jsem u této firmy kdysi kupoval, ještě v době sklepní s platy od vajíček atp. Už dlouho ale tvrdnu na věcech z druhé ruky. Neříkám tak ani tak, někteří známí tam neudělali dobrou zkušenost, já špatnou nemám. Chápu o čem ti lidí mluví, ale když jsem se vůbec dostal dovnitř, tak jsem neměl problém. S panem Brichem se občas vidím a i po těch letech se zdravíme.
Britek je jediné hradecké hifi studio pan Brich je velice ochotný člověk a není problém u něj koupit třeba konektory nebo různné typy kabelů i v metráži i on sám dělá s mikrofoními kabely Cordial takže na nich asi opravdu něco bude. Jinak u nás v HK je asi jedniná možnost Hudební centrum a nebo GES kde mají ale jen něco...
Zdraví Michal
Zdraví Michal
Nasel jsem je take na http://www.muzikant.cz (Ostrava). Nejaky obchod v Praze? Treba i za ty "bezne ceny" bez "usetreni".