Diskuse na téma dráty
Re: Diskuse na téma dráty

Asi néééAleska píše:![]()
![]()
Źe jsi nechodil na hodiny HiFi náboženství, přiznej se !

..a je po klidné neděli

Že Vás to pořád baví?
Dáváte tu odkazy na diskuse a názory lidí, pro které je největší zkušenost z Hifi domácí kino z Datartu a zesilovač do auta.
A na výstavy jezdí na invex..., to hovoří za vše. Bravo
, jen tak dále a máme tady za chvíli přehelbojováno. 

Dáváte tu odkazy na diskuse a názory lidí, pro které je největší zkušenost z Hifi domácí kino z Datartu a zesilovač do auta.
A na výstavy jezdí na invex..., to hovoří za vše. Bravo

Přes řeku do stínu stromů.
no tak jsem si to pročetl....
..a už jsem ze sestavy ty repro kabely neotech vyhodil a dal jsem zpět hama 2 x 3,5mm.
ten průměr musí stačit, ne?
zrovna tak jsem vyhodil ty napájecí kabely van den hull a dal jsem zpět pc kabely obalené hlinkovou fólií.
ti tzv.skeptici, mají pravdu.
vážně.
dlouho jsem tomu nevěřil. teď jsem si to vyzkoušel.
fakt to není rozdíl. zvuk je pořád stejný.
že já d...l si to kupoval. úplně zbytečněvyhozená kopice eur.
ještě si u pytla vyměním xlr kabely oyaide za nějaké normální. pytel mi je naštěstí a grátis ( díky mirku ) vymění za pureaudio.
konečně to bude v poho.
jsem zvědav, za kolik ty rádoby "super dráty" prodám.
koupím si za to asi xenony na káru.
..a už jsem ze sestavy ty repro kabely neotech vyhodil a dal jsem zpět hama 2 x 3,5mm.
ten průměr musí stačit, ne?
zrovna tak jsem vyhodil ty napájecí kabely van den hull a dal jsem zpět pc kabely obalené hlinkovou fólií.
ti tzv.skeptici, mají pravdu.
vážně.
dlouho jsem tomu nevěřil. teď jsem si to vyzkoušel.
fakt to není rozdíl. zvuk je pořád stejný.
že já d...l si to kupoval. úplně zbytečněvyhozená kopice eur.
ještě si u pytla vyměním xlr kabely oyaide za nějaké normální. pytel mi je naštěstí a grátis ( díky mirku ) vymění za pureaudio.
konečně to bude v poho.
jsem zvědav, za kolik ty rádoby "super dráty" prodám.
koupím si za to asi xenony na káru.
Mám doma plný pytel Hama dvojlinek a signálových šňůrek. Věděl jsem, že o ně bude mezi opravdovými příznivci hifi a highendu velký zájem, proto jsem je nevyhazoval.
Protože s opravdovým nefalšovaným hifi končím, nabízím je takřka zadarmo. KDO DŘÍV PŘIJDE, TEN DŘÍV MELE !!!
Protože s opravdovým nefalšovaným hifi končím, nabízím je takřka zadarmo. KDO DŘÍV PŘIJDE, TEN DŘÍV MELE !!!
Mám doma několik Hellboycables a jsem ochoten (pouze a jen z kamarádství a nezištnosti mezi námi 4%) je Lachime s tebou za TVŮJ mírný doplatek vyměnit za svitu xenonů.
Xenony už naštěsti mám...tam je ten rozdíl jasně vidětboxer píše:Mám doma několik Hellboycables a jsem ochoten (pouze a jen z kamarádství a nezištnosti mezi námi 4%) je Lachime s tebou za TVŮJ mírný doplatek vyměnit za svitu xenonů.

já to říkám furt - výrobce který pořeší napájení svých výrobků je magor. stačí si přečíst jedno dvě hififóra a musí pochopit, že by tím byl sám proti sobě - vyměním kabel a neslyším žádnou změnu? to není zesák ale hnojačka!!!