Genie RCA Interconnect 310 Mk.II - hra o cenu
Re: Genie RCA Interconnect 310 Mk.II - hra o cenu
Renowne,
jen maličko odbočím, promiňte.............v prvním popisu interconnectu VdH 310 Mk.II píšeš o jeho nízké kapacitě. Kabel má 56pF/ 1m. U propojovacího kabelu ke gramofonu je co nejnižší kapacita výhodou?
jen maličko odbočím, promiňte.............v prvním popisu interconnectu VdH 310 Mk.II píšeš o jeho nízké kapacitě. Kabel má 56pF/ 1m. U propojovacího kabelu ke gramofonu je co nejnižší kapacita výhodou?
Je to kabel určený převážně k subwooferu. Používal jsem ho, když jsem provozoval multikanál.
Nikdy mě ale nenapadlo použít jej ke gramofonu.
Mohl by být užitečný k propojení předzesilovače a výkonového zesilovače.
Jeho český popis je na stránkách www.highend.cz
Nikdy mě ale nenapadlo použít jej ke gramofonu.
Mohl by být užitečný k propojení předzesilovače a výkonového zesilovače.
Jeho český popis je na stránkách www.highend.cz
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
to Fox :
Sám pan VDH píše : The D - 310 Mk II can be used as massive interlink of extreme high quality between preamps and power amps. Also as a speakerline this cable will perform extremely well.
a pokračuje : Design Purpose/ Application Area(s): Unbalanced audio interlink, 75 Ohm HF applications and Speakerline
ať se dívám, jak se dívám, ani slovo o nějakém debilním subwooferu nevidím
To Svensound :
co se týká kapacity : nerovnosti ve frekvenční charakteristice MM přenosek se korigují kondenzátorem připojeným paralelně k přenosce. Výrobce doporučuje nějakou optimální kapacitu. Většinou to bývá pár stovek pikofaradů. Do téhle kapacity se započítává i vzájemná kapacita vodičů v gramofonu (většinou bývá menší než 50pF) dále pak se musí přičíst kapacita kabelu mezi gramofonem a phono preampem a ještě Millerova kapacita vstupního zesilovacího prvku. U elektronkového phona je to kapacita G1 : Anoda vynásobena zesilovacím činitelem elektronky. U polovodičového je to obdobné.
Některým přenoskám vysoká kapacita vadí. Například Sumiko. Pak je výhodné mít kabel s malou kapacitou.
To je samozřejmě nesmysl. Je to sice napsáno na stránkách http://www.highend.cz, ale to nic neznamená, to je jejich výmysl. Pořád se tady opakuje, že pokud je na Internetu někde něco napsáno, ještě to neznamená, že je to pravda. Raději bychom měli číst co o něm píše jeho výrobce a tedy :Je to kabel určený převážně k subwooferu. Používal jsem ho, když jsem provozoval multikanál.
Sám pan VDH píše : The D - 310 Mk II can be used as massive interlink of extreme high quality between preamps and power amps. Also as a speakerline this cable will perform extremely well.
a pokračuje : Design Purpose/ Application Area(s): Unbalanced audio interlink, 75 Ohm HF applications and Speakerline
ať se dívám, jak se dívám, ani slovo o nějakém debilním subwooferu nevidím
To Svensound :
co se týká kapacity : nerovnosti ve frekvenční charakteristice MM přenosek se korigují kondenzátorem připojeným paralelně k přenosce. Výrobce doporučuje nějakou optimální kapacitu. Většinou to bývá pár stovek pikofaradů. Do téhle kapacity se započítává i vzájemná kapacita vodičů v gramofonu (většinou bývá menší než 50pF) dále pak se musí přičíst kapacita kabelu mezi gramofonem a phono preampem a ještě Millerova kapacita vstupního zesilovacího prvku. U elektronkového phona je to kapacita G1 : Anoda vynásobena zesilovacím činitelem elektronky. U polovodičového je to obdobné.
Některým přenoskám vysoká kapacita vadí. Například Sumiko. Pak je výhodné mít kabel s malou kapacitou.
Renowne, máš pravdu. Na stránkách VDH není nic o SW napsáno. Je to asi výmysl dovozce, který chtěl tento výrobek v časech domácího kina zpopularizovat.
Chtěl bych se zeptat. Jak fungují mezi předzesilovačem a koncákem ? Zkoušel to někdo ?
Chtěl bych se zeptat. Jak fungují mezi předzesilovačem a koncákem ? Zkoušel to někdo ?
Jsem nějak přehlédl, že 2.200,- už padlo, takže dávám 2.290,- a protože ten slabší napájecí kabel již zdaleka nedosahoval tak poměrově nízké ceny jako ten původní silnější tak se člověk nemá čím přesněji orientovat, tak přidám ještě jedu cifru 3.090,-
Ale třeba to je 2.764,-
Ale třeba to je 2.764,-
Noble Audio - výroba a prodej
3290,-Kč, pokiaľ mi niečo neušlo.
1999,-Kč....
Mal som sen, v tom sne som videl šedivého deduška ktorý na mňa kričal "Daj 2359 českých!!!"
Môj druhý tip je teda 2359 Kč
Môj druhý tip je teda 2359 Kč