Zná někdo tyto kabely?
Pokud ne, co si o nich myslite...
http://www.hivilux.de/shop/product_info ... LS-1U.html
HiViLux
Re: HiViLux
Já si myslím, že jsou hezký, takový černý
.
Je to něco jako kabely Dynavox.Pěkně udělanej kabel.Jinak nuda...Dynavox vlastním a jdou z baráku
Na základní sestavu za ty peníze není co řešit.
Ahojte, chcel by som ozivit tuto temu kedze tieto kabely mi padli do oka.... (mohli by aj do ucha
)
... este nejake informacie o HiViLux alebo Dynavox, alebo najlepsie skusenosti a porovnania? Pripadne nejake navrhy v tejto cenovej kategorie???? (70-100EUR za par 2-3m)
Vyzeraju na to, ze kvalita by mala byt ok, cenovo prijatelne a mysim, ze na prepojenie Pioneer VSX-920 s Heco Aleva 400 by to malo byt tak akurat.
@ DRVOŠTĚP: Za co si vymenil tie Dynavox ?
Dynavox

HiViLux

... este nejake informacie o HiViLux alebo Dynavox, alebo najlepsie skusenosti a porovnania? Pripadne nejake navrhy v tejto cenovej kategorie???? (70-100EUR za par 2-3m)
Vyzeraju na to, ze kvalita by mala byt ok, cenovo prijatelne a mysim, ze na prepojenie Pioneer VSX-920 s Heco Aleva 400 by to malo byt tak akurat.
@ DRVOŠTĚP: Za co si vymenil tie Dynavox ?
Dynavox

HiViLux

Zatím nevyměnil
,ale mám adepta (Paolo) který zatím vede.Teď ještě něco (kabely) poslechnu a rozhodnu se.Jinak ty moje budou za litr(1000,-kč) Nehrajou špatně, ale to nesmýš slyšet jinej kabel...
...hmmm jak googlim tak googlim, ale Paolo kabely som nenasiel... ale skor by som sa mal spytat kto je Paolo???
Nejaky link?