kabelová anketa č.1
-
boxer
kabelová anketa č.1
Pokud rádi hlasujete, tak po X-té zkusíme zjistit vaše názor ohledně kabeláže. Termín ukončení uvidíme dle vývoje. Cca týden.
Každý má možnost označit 2 ( D V Ě ) možnosti.
Každý má možnost označit 2 ( D V Ě ) možnosti.
-
boxer
Re: kabelová anketa č.1
Tak kolegáčci.
Všichni máte kolem kablíků řečí a hlasování vázne. Je nás hafo a zatím jen pár hlasů.
Všichni máte kolem kablíků řečí a hlasování vázne. Je nás hafo a zatím jen pár hlasů.
- Filip Kolinsky
- Kontaktovat uživatele:
Svého času bych hlasoval i za přenos obrazu... Ale co je HDMI, tak výrazné změny (možná i stárnutím zraku
) v této oblasti neeviduji. Pípnul bych i signální, ale když jen dvě možnosti.... 
Jaký rozdíl je mezi signálním a linkovým?
Toz ja bych hlasoval, ale jediny, co jsem zkusel jsou repro a signalovy draty, silovy, xlr a jiny jsem nezkousel.
Zatrhl jsem silový a myslel jsem si, že budu v menšině, ale je to po reprokabelu druhý nejvýznamnější vliv. Takže dle názoru zdejší komunity dokonce vyšší vliv než linkový kabel.
pořád ale volilo nějak málo lidí????
ovšem mezi-výsledek ( 4/5 učástníků ankety vnímají rozdíl ve "zvuku kabelů" !!) je již nyní
argumentem zcela jiště dále aplikovatelným.
mě osobně se pro další debaty s totálními odpírači zvuku kabelů velmi hodí.

argumentem zcela jiště dále aplikovatelným.
mě osobně se pro další debaty s totálními odpírači zvuku kabelů velmi hodí.
Zaujímavé , keď sa tu niekto napáda a vadí , je návštevnosť v danú časť cez sto a viac členov v daný čas. Keď niekto môže
hlasovať a naozaj aj prezentovať svoj svoj názor, bez toho , aby ho musel obhajovať , je účasť za niekolko dní , až smiešna.
hlasovať a naozaj aj prezentovať svoj svoj názor, bez toho , aby ho musel obhajovať , je účasť za niekolko dní , až smiešna.
lachim: A kdo je tady "totální odpírač"?
-
boxer
Tak už se to nehýbá dva dny, tak to ukončíme.
Zklamání z mé strany, ohledně počtu hlasujících. Vzhledem k možnosti dvou hlasů na soudruha de facto hlasovalo 67 oveček. Což nejsou ani 2% všech uživatelů, co se zde kdy vyskytli.
Počítal jsem s větší chutí se svobodně a bez hádek projevit, co si myslí každý o kabeláži.
Zklamání z mé strany, ohledně počtu hlasujících. Vzhledem k možnosti dvou hlasů na soudruha de facto hlasovalo 67 oveček. Což nejsou ani 2% všech uživatelů, co se zde kdy vyskytli.
Počítal jsem s větší chutí se svobodně a bez hádek projevit, co si myslí každý o kabeláži.