Mám dotaz na ty, co jeden z nich mají, nebo ti co je dobře znají, jestli porovnávali rozdíly mezi Kimber Select KS3033 X KS3035 X KS3038, teda kromě ceny.
Díky za odpověď.
Kimber Select
Re: Kimber Select
mam 3033. Ostatne som nepocul,ale podla mna to budu klasicke rozdiely ako u kazdych dobrych medenych a striebornych kabloch. Med tlaci vacsi bas a celkovo je zvuk "zaoblenejsi" . Dobre k prezentnejsim repro ( keramika,hlinik,kov) . Striebro bude rychlejsie a hlbsie dole,ale mensi objem. A viac detailov. To by slo podla mna dobre k papierom alebo celkovo pomalsim bednam.
Doprdele, já se z toho newspeaku po...tlačí akorát prdel hovno, nemyslíš ? Co to je za chování, rychlejší a hlubší dole ? To je terminologije pro popis řeky, do hajzlu...a pomalejší je žebřiňák, bedna skoro vždy nejezdí.... 
To Elko:
plně s tvou terminologií souhlasím. Právě z těchto důvodů, které popisuješ se vyhýbám stříbrným kabelům. Někdy mám pocit, že Kazzatel buď málo poslouchá muziku, nebo nikdy nemusel popisovat zvuk, jak ho cítí. Vlastně to, jak jsi to popsal je všeobecně známá charakteristika materiálu kabelů ve světě (to je až za hranicemi našeho okresu).
Poznámka: vyjádření se týkalo zvuku kabelů, ne beden !
plně s tvou terminologií souhlasím. Právě z těchto důvodů, které popisuješ se vyhýbám stříbrným kabelům. Někdy mám pocit, že Kazzatel buď málo poslouchá muziku, nebo nikdy nemusel popisovat zvuk, jak ho cítí. Vlastně to, jak jsi to popsal je všeobecně známá charakteristika materiálu kabelů ve světě (to je až za hranicemi našeho okresu).
Poznámka: vyjádření se týkalo zvuku kabelů, ne beden !