Který vybrat a proč
Který vybrat a proč
Narazil jsem na tyto dva kabely Audioqest King Kobra a KRAUTWIRE Model 4 LTD.Cena zajímavá,názory různé.
Re: Který vybrat a proč
To zní opravdu zajímavě...a co bude dál ?
Bude se čekat na názory a zkušenosti... 
King Cobra, je ohebnejsi a ma kluzkej oplet, takze pujde dobre navazat smycka, pak uz jenom objevit nejakou pevnou skobu.
Skoby netřeba.V lese první silná větev... 
Já mám doma Audioqest King Kobra z HK.Srovnával jsem ho s originálem a neschledal jse rozdílu ve zvuku. Jsem s ním spokojen. Stál 900kč. KRAUTWIRE Model 4 LTD jsem neslyšel a jestli jsem se dobře díval tak stoji kolem 9000kč. Tedy 10x dražší. A to by teda musel být velký skok ve změně zvuku! Což silně pochybuji. Pak je otázkou jestli se to na daném aparátu vyplatí 2% zlepšení.Pokud jsou ale finance a je potřeba utratit, není co řešit. 
Včera v noci jsem mluvil s P.Krautem a kabel se dnes jmenuje Cameo a cena je 19l.Proto se ptám na názor a rozdíl.Tímto děkuji p.Krautovi za kontakt a vstřícnost.A ty máš Audioquest Fake?
Jo já mám jak říkaš Audioquest Fake. No ,ale ten Cameo to je teda ranec 19 000kč. Tak to by mě teda samého zajímalo o kolik by se mi zlepšil zvuk. To bych musel slyšet změnu i za zavřenými dveřmi.