Lessloss sítový kabel

Signálové, reproduktorové i napájecí kabely
Odpovědět
Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Lessloss sítový kabel

Příspěvek od Zappadaddy »

Zaujaly mne tyto kabely na doporučení od jednoho majitele.Slyšel někdo?
Obrázek

Peer
Kontaktovat uživatele:

Re: Lessloss sítový kabel

Příspěvek od Peer »

To bude zřejmě extra třída, ne?
Koncovky jsou od Oyaide...

lubos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubos »

Michale ku ktoremu komponentu riesis sietovy kabel ? U Pink Pantera Sroll hral super so Shunyta Anakonda a Meridian 808 s XLO Unlimited alebo s mojim Heavens Gate Audio Silver [ starsi rock hral excelentne ].

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

lubos píše:Michale ku ktoremu komponentu riesis sietovy kabel ? U Pink Pantera Sroll hral super so Shunyta Anakonda a Meridian 808 s XLO Unlimited alebo s mojim Heavens Gate Audio Silver [ starsi rock hral excelentne ].
Mohl bys to trochu rozvést?5eším oba komponenty.Ne,že by VDH byl špatný kabel,ale myslím si,že zde mám rezervy.Přichází doba výměny. ;)

anawak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od anawak »

Počul som to v v porovnaní s audioquest NRG Wild a XLO Limited. napajali sme tým CD prehrávač Marantz S 7 S1. a integrač Mcintosh MA 6900.
Signalny zdroj velmi vyrovanný bez rušivých vplyvov. Velmi presne vyjadrenie spodnych frekvencii a čisté výšky. Celkový prejav harmonický. Uchu príjemný. Nie tak ostrý ako u audioquest a nie tak mdlý ako u XLO.

Výkonová vetva sa mi však viac páčila cez AQ NRG wild. Viac dynamiky a lepší drive.
Potom Lessloss a posledný XLO.

Tot moj dojem. Ale posluch netrval dlhsie ako 5 hodín a káble boli nové. Takže po zahorení to môže byť aj inak.

Osobne by som však na do signalu asi šiel cez LESS LOSS. Otázka ceny aj samozrejme.

lubos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubos »

Zappadaddy píše:
lubos píše:Michale ku ktoremu komponentu riesis sietovy kabel ? U Pink Pantera Sroll hral super so Shunyta Anakonda a Meridian 808 s XLO Unlimited alebo s mojim Heavens Gate Audio Silver [ starsi rock hral excelentne ].
Mohl bys to trochu rozvést?5eším oba komponenty.Ne,že by VDH byl špatný kabel,ale myslím si,že zde mám rezervy.Přichází doba výměny. ;)
Na ten kabel od Shunyata sa mozes priamo opytat Ludka Srolla a k Meridianu sme vyskusali i VDH kabel, za tie peniaze co ho predava Lubor OK, ale tie dva co som ti napisal boli uplne zvukovo niekde inde, VDH najviac pohorel na basoch, Michale viac k tomu nemam zaujem sa vyjadrovat, na tvojej zostave to moze byt uplne inak.

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Dík Anawak a Lubos.Nejlépe vyzkoušet,to je jasné.Je jěště jeden adept a tím je Harmonix Studio Master X-DC,který má reputaci jednoho z nejlepších.

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Tady je diskuze o Harmonix v přímém porovnáni s Anakondou.Harmonix zvítězil u obouch přispěvovatelů.Jelikož mám Harmonix XLR a vím o kvalitách této japonské společnosti,který mimo jiné Reimo používá ve svém cd přehravači,tak je tomu snadné uvěřiti.

lubin
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lubin »

zmíněný kabel mám doma na zesu. Je nutné ho opravdu rozehrát (omlouvám se skeptikům). Pokud chceš o něm vědět víc, napiš mě mail, nebo někdy zappo počkej až s Peerem uděláme menší "sezení" a kabel mohu vzít na zkoušku....

u mě určitě zůstane...

josefy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od josefy »

Zdravim, nemel by nekdo zajem o kabel LESSLOSS DFPC Original 2m, pri objednani dvou kusu by jeden vysel tak na 9300 Kc, bohuzel ja bych chtel jen jeden. Tak kdyby se nekdo nasel pro spolecnou objednavku dvou nebo tri kabelu bylo by to fajn.

Odpovědět