Napájecí kabel SP audio
Napájecí kabel SP audio
Nějaké poznatky ? Nyní mám kabeláž od Pangea. Porovnával někdo tyto dva kabely ? Dík za každý přínosný poznatek.
Re: Napájecí kabel SP audio
V hledacku je jen SP Audio? Zajimas se i o jine znacky?
I jiné značky, cenově k mojí sestavě.
Terahera me privedl ke kabelazi ViaBlue X60, koupeno v metrazi a osazeno rhodiovymi Shuko koncovkami a spokojenost. Totez u streameru jen mensi prurez X40. Doporucuje osazeni koncovkami Furutech(kopie), ale to se mi zatim nechtelo utracet:).
Čekám až mi dorazí Furutech FP Alpha 3 k zesíku, a pak budu ještě řešit něco k dacu.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Mně dlouho dobře sloužily Vincenty Premium. Na Denonu DCD 2020 a Parasound Halo Integrated slyšitelně lepší než Pangey. Vincenty se dají dobře koupit bazarový. Oproti SP Audiu jsem je nesrovnával.
O kabelech SP Audio moc info není, cena je velice příznivá. Mám jejich repro kabely a ty jsou výborný. Vincenty by také stály za pokus.
Vincent Premium novy model nebrat. To uz je aj Supra LoRad 3x2,5 lepsia (a to tiez neni moc dobra). Je netieneny na rozdiel od povodneho tieneneho modelu prejav je svetlejsi s doprednymi stredmi a na moje ucho drsnymi vyskami.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
To je pravda. Díky za doplnění
.
Tak u zesilovače jsem Pangeu nahradil za Furutech Alpha 3 ( stejná délka 1,5 m ). Zatím pozoruji že se zvuk zjemnil aniž by ubylo detailů. Je to příjemnější na poslech.
Díky ale již jsem vybral od Furutech
Je tento Furutech praví, nebo je to Čínská kopie ? https://www.aliexpress.com/item/4001200 ... hweb201603_ nějaký názor ? Má to někdo vyzkoušené ?
- Mike_Czech
- Kontaktovat uživatele:
Řekl bych kopie.
Moje poslední zkušenost s Čínou jsou RCA konektory WBT,
Rhodiované, zaručeně originál. Byly i celkem drahé, I když ne tak jako, kdybych je kupoval tady.
Tak kulový , místo Rhodia Nikl, nešlo to vůbec pájet.
Takže za mě, nebrat
Moje poslední zkušenost s Čínou jsou RCA konektory WBT,
Rhodiované, zaručeně originál. Byly i celkem drahé, I když ne tak jako, kdybych je kupoval tady.
Tak kulový , místo Rhodia Nikl, nešlo to vůbec pájet.
Takže za mě, nebrat
-
Kocmeister
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení