Orchestra Instruments
Orchestra Instruments
Zdravím všechny, kteří věří svým smyslům víc, jako fyzikálním zákonům. Minulý měsíc jsem měl tu možnost porovnat dva stříbrné signálové kabely
Orchestra Instruments "Triangulum" a "Androméda". Firma používá vlastní tlumení vodičů A.D.T.(Absolut Damping Technology) a konektory Eichmann.
Triangulum, ještě v příznivé cenové relaci, přenáší nahrávky v nezkreslené podobě v absolutním frekvenčním rozsahu. Svým projevem působí hravě
zábavně. Androméda už je vyspělá slečna která k sobě potřebuje reproduktorový kabel "Red Space" od stejné značky. Tato kombinace je spojena
s nevšedním zážitkem, na který se nezapomíná. Pocity vtahování do orchestru, přeběhy po hmatníku houslí, být součástí hudby. Opravdu krásné,
ale zároveň náročné. Pro mnohé i drahé. Tak zase někdy. Vondra
Orchestra Instruments "Triangulum" a "Androméda". Firma používá vlastní tlumení vodičů A.D.T.(Absolut Damping Technology) a konektory Eichmann.
Triangulum, ještě v příznivé cenové relaci, přenáší nahrávky v nezkreslené podobě v absolutním frekvenčním rozsahu. Svým projevem působí hravě
zábavně. Androméda už je vyspělá slečna která k sobě potřebuje reproduktorový kabel "Red Space" od stejné značky. Tato kombinace je spojena
s nevšedním zážitkem, na který se nezapomíná. Pocity vtahování do orchestru, přeběhy po hmatníku houslí, být součástí hudby. Opravdu krásné,
ale zároveň náročné. Pro mnohé i drahé. Tak zase někdy. Vondra
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: Orchestra Instruments
Hodně trapnej pokus o reklamu.... Spolehlivě odrazující.
-
TRANSIWATT
- Kontaktovat uživatele:
Prosim, chtěl bych se zeptat,
co to je tlumení vodičů ?
a to "A.D.T.(Absolut Damping Technology)" to je jaká technologie ?
Moc děkuji.
co to je tlumení vodičů ?
a to "A.D.T.(Absolut Damping Technology)" to je jaká technologie ?
Moc děkuji.
Těší mě Váš zájem,ale já sám toho moc nevím. Naštěstí firma Orchestra Instruments bude prezentovat své produkty na nadcházející Highendu
v Praze, kde se všechno dovíte a uslyšíte. Tak zase někdy. Vondra
v Praze, kde se všechno dovíte a uslyšíte. Tak zase někdy. Vondra
Jo ty sám toho moc nevíš, ty trapnej marketére?
-
boxer
Orchestra Instruments "Triangulum"
Někdy člověk až zatrne, když slyší nějaké nové názvy výrobků. Je jedno čeho, zda kosmetiky, aut či hifi. Kam na to choděj?
Ale konkrétně u tohoto mi hned naskočilo......MORIBUNDUS.
Ani nevím proč.
Někdy člověk až zatrne, když slyší nějaké nové názvy výrobků. Je jedno čeho, zda kosmetiky, aut či hifi. Kam na to choděj?
Ale konkrétně u tohoto mi hned naskočilo......MORIBUNDUS.
Ani nevím proč.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Vondro, proc pises o necem, o cem sam nic nevis
?
No nic, na stanek se rad stavim a o tech "technologiich" dame rec, at je ztrapneni tebe jako novyho prodejce nalestenych prdu dokonano nazivo.
Jinak dobra medvedi sluzba
.
No nic, na stanek se rad stavim a o tech "technologiich" dame rec, at je ztrapneni tebe jako novyho prodejce nalestenych prdu dokonano nazivo.
Jinak dobra medvedi sluzba
Určitě znáte : věřím jenom tomu co slyším. Tak zase někdy Vondra
-
boxer
Po tom prvním příspěvku by ten poslední neřekl němej ani kdyby mu hubu rozbil.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
No jo, psychoakustika dela divy....
.
Mě zase zaujaly ty konektory Eichmann !
Nevím sice jak vypadaj a co inovativního přinášej, ale to jméno je mi takový povědomý.Připomíná mi to jednoho pána, co ve čtyřicátejch letech bydlel v Praze v ulici U laboratoře.Tenhle pán měl spoustu dobrejch kámošů v Berlíně.Po válce utek do Argentiny, nicméně pánové z Mossadu si ho tam našli a odvezli k procesu do Izraele.
Evokuje mi to další slavný jméno jedný německý firmy, vyrábějící zemědělský stroje.Jmenuje se Mengele...
Nevím sice jak vypadaj a co inovativního přinášej, ale to jméno je mi takový povědomý.Připomíná mi to jednoho pána, co ve čtyřicátejch letech bydlel v Praze v ulici U laboratoře.Tenhle pán měl spoustu dobrejch kámošů v Berlíně.Po válce utek do Argentiny, nicméně pánové z Mossadu si ho tam našli a odvezli k procesu do Izraele.
Evokuje mi to další slavný jméno jedný německý firmy, vyrábějící zemědělský stroje.Jmenuje se Mengele...
kabelguru.cz
-
boxer
Eichmanny jsou známé konektory. Blahé paměti je myslím prodávali v HifiStore. Dnes jsou pod značkou ETI. Asi.

Aha, už vím...konektor se zlatou kuličkou.Jednobodovej dotyk zemnicího potenciálu, stříbrná trubička na signál.
Jo tak to jsou dobře vymyšlený i vyrobený konektory.Někoho může zarazit to plastový tělo konektoru, ale je to stejný jako první pohled na pistoli Glock.Trocha nedůvěry...ocel je ocel, ale pak překvapení, jak je zatraceně přesnej.
Ale i cenově jsou ty ejchmany jako ten Glock.
Jo tak to jsou dobře vymyšlený i vyrobený konektory.Někoho může zarazit to plastový tělo konektoru, ale je to stejný jako první pohled na pistoli Glock.Trocha nedůvěry...ocel je ocel, ale pak překvapení, jak je zatraceně přesnej.
Ale i cenově jsou ty ejchmany jako ten Glock.
kabelguru.cz
Jsou to dobrý konektory, ale drahý. Už jsem viděl i čínskou skoro-kopii. Konec je stejný, ale tělo je z neznámého důvodu zase kovové
Jinak "dobrý" bláboly, vyspělá slečna, absolutní frekvenční rozsah.. Tak zase někdy Sašo.
Jinak "dobrý" bláboly, vyspělá slečna, absolutní frekvenční rozsah.. Tak zase někdy Sašo.
Ale Glock je pracant s vlastnostmi,který si cenu obhájí a zaslouží. Pár let jsem ho měl,tak vím 
Sice už jsem jinde,ale to je jako s muzikou:-) člověk má roky něco v poměru výkon,cena a umí si to vysvětlit. Pak čichne k něčemu lepšímu a začne myslet jinak. Ty konektory mám na jednom kabelu a jsou super.
Sice už jsem jinde,ale to je jako s muzikou:-) člověk má roky něco v poměru výkon,cena a umí si to vysvětlit. Pak čichne k něčemu lepšímu a začne myslet jinak. Ty konektory mám na jednom kabelu a jsou super.