Pánové,poněvadž již nějakou dobu se rozhlížím po slušném digi aes-ebu kabelu,nemohl jsem nenarazit na nabítku oyaide z panského dvora.Ještě než se na něj obrátím
neslyšel někdo z vás konkrétni modely.SL-110 AD, PA-02TX, a hlavně FTVS-910 ?Zatím používam kimber d-60 na sestavě lyngdorf-vincent,určitě aes-ebu propojení bude tím nejlepším.Zatím jsem to moc neřešil-poslouchal jsem muziku,ale 2 krát do roka se probudím a něco se pokusím vylepšit..Myslím pasul,že v nějakém příspěvku zminoval FTVS-910,nemohl bys nám popsat jak jsi spokojený?Ten káblík vypadá zajímavě.
oyade 110ohm
Re: oyade 110ohm
Já myslel, že tento typ digitálního kabelu AES/EBU by měl mít 110 Ohmů? Mylím se?
Ano. U AES/EBU je podmínka dodržet impedanci 110 Ohm. Což kabel od Oyaide FTVS-910 samozřejmě splňuje. Kablík jsem is dělal sám. Konektory jsem použil Furutech. Vše dodá studio pánský dvůr. Samozřejmě bych doporučil použít také konektory od firmy Oyaide. Jejich cena je sice vyšší, ovšem jsou provedeny v takové kvalitě, že to odpovídá. Fotky jsem dával do vlákna o studiu Pánský dvůr. S kablíkem se výborně pracuje a vzhledem ke stříbru, je i cena výborná. Kabel jsem bohužel s ničím neporovnával, protože to mám pouze jako dočasné řešení. Ovšem nic nebrání vyzkoušení. Stačí kontaktovat uvedené studio.
Si také myslím.
V ceníku Panského dvora je uvedeno u nabízených dig. kabelů 120 Ohmů, to mě zmýlilo!!
V ceníku Panského dvora je uvedeno u nabízených dig. kabelů 120 Ohmů, to mě zmýlilo!!
Díky za odpověď.Asi si nechám poslat ty kousky s tím,že si jeden nechám.Snad to tak půjde.Je fakt,že tlachat o tom nemá cenu,není nad poslech.