Ne, opravdu není nic špatně.
Vyrobím 100 ks takových kabelů a chci je prodat.
Ten Van den Hul Mainsstream sice stojí tolik co uvádíte, ale já jej budu mít přímo od "Starého Pána VDH" a beru 200 metrů, takže ta cena je úplně jiná. Taky existuje "fake Mainsstream" vyrobený v Číně, ale to se dá velmi snadno poznat. Konektory jsou přímo od Richbaye bez prostředníků, cena je vynikající. Doprava je drahá, ale pokud se podělí na sto setů, tak je to celkem ok. Něco bude stát výroba, s tím kabelem se dělá těžko, protože obsahuje celkem 8 vodičů (stínění, žlutozelený, 3 x modrý a 3 x černý) a chci, aby to bylo provedeno prvotřídně.
Pak z toho musím taky odvést DPH, což z 3.490,-- Kč činí 663,10 Kč na každém kabelu, takže mi zbyde 2827 Kč a v tom musí být i můj zisk.
Nemohu to dělat až tak úplně z lásky k bližnímu
Mohl bych to dát do dřevěných krabic, které bych vystlal sametem a na víko bych laserem nechal vypálit logo, název firmy a sériové číslo limitované edice. Pak bych k tomu nechal vytisknout a zarámovat certifikát, který by potvrzoval autentičnost a byl by mnou vlastnoručně podepsaný, to by stálo spoustu peněz a myslím, že o to nikdo nestojí. Dokonce se mi zdá i zbytečné to dávat do toho okrasného návleku. Jednak ten návlek není levný a pak je to pracné, což také stojí peníze.