Sitovy kabel k PC
Sitovy kabel k PC
Zdravim hifistou,chcem sa spytat,budem mat vlyv na zvuk, ked vymenim na pc z ktoreho pocuvam sietovy kabel za lepsi? U zosiku je to jednoznacne,aj cd,ale u pc si nejsom isty.
Dakujem za rady.
Dakujem za rady.
Re: Sitovy kabel k PC
Celkom úsmevná otázka 
Si dufam robis prdel

Teda nic ve zlým, ale můžete se chovat trošku seriózněji!
Taky by mě zajímalo, jaký efekt to může mít.
Já jsem dal Supru na monitor (27 palců) a obraz se zaostřil a zvýšil se kontrast.
Ale efekt na jednotlivé komponenty (zvukofku) v PC jsem nikde nečetl.
Taky by mě zajímalo, jaký efekt to může mít.
Já jsem dal Supru na monitor (27 palců) a obraz se zaostřil a zvýšil se kontrast.
Ale efekt na jednotlivé komponenty (zvukofku) v PC jsem nikde nečetl.
Ono je sietovy kabel (network cable) a sietovy kabel (power cable). V prvom momente som mal pocit, ze dotycny chce riesit LAN. Prehodili sme par PM a nasmeroval som ho na zdroj informacii, kde by sa mohol cosi docitat. Osobne povazujem za najlepsie riesenie ist von z PC digitalom do D/A prevodnika. Je to podla mna najcistejsie riesenie.
Jednoznačne to treba vyskúšať. Ja si myslím že áno, princíp napájania je rovnaký ako pri ostatných prístrojoch. LCD televízor mám zapojený cez filter a kvalitný kábel a obraz je výrazne lepší.
Přesně tak, taky jsem zjistil zásadní význam síťového kabelu. Vyměnil jsem ho na zpětném projektoru, a nejenže jsou obrázky ostřejší, a mají podstatně vyšší hloubku ostrosti, dokonce ty černobílé se staly barevnými.
Ma to vliv hosi, som to vyskusal, pripojil som XLO Reference 2 k PC,bas je konturnejsi a hlbsi,pozadie je cistejsie a vzdusnejsie a cele sa to zjemnilo. 
- sostakovic
- Kontaktovat uživatele:
Seiko píše:Přesně tak, taky jsem zjistil zásadní význam síťového kabelu. Vyměnil jsem ho na zpětném projektoru, a nejenže jsou obrázky ostřejší, a mají podstatně vyšší hloubku ostrosti, dokonce ty černobílé se staly barevnými.