Tomu se říká nadšení pro věc.
Stříbro v oleji
Re: Stříbro v oleji
Tak to je bomba, jsem moc zvědavý na výsledek...

Kdybych na tohle napsal reakci Kristovanoho, tak by to snad nebylo braní jména božího nadarmo do úst.
obrazek neni uz od Pytla...skoda... kdybych to vedel take bych zapletl do meho kabelu aspon lososa nebo tunaka riomare....
Tak chlapci, asi po týdnu co mi ho vrátil známý , opět zapojil ( dřív se mi zdálo že nafukuje basy ) a jak hraje -- velmi dobře ,nemá náznak ostrého stříbrného kabelu, hraje velice pohodově.
Půjčil si ho Paulo, tak jsem zvědav na jeho názor, jako dovozce stříbra HGA.
Půjčil si ho Paulo, tak jsem zvědav na jeho názor, jako dovozce stříbra HGA.
Momentálne je doma zapojený medzi Sony TA-E90ES a Ri-Audio PH1SE ku ktorému som sa vdaka inému striebornému káblu (Mirku dopln prosím názov) vrátil, mám za to, že to vobec neni blbý kabel, zvukovo však nedosahuje kvalít toho striebra čo som tu mal predtým. Príde mi taký suchší (zvukovo) čo je zaujímavé ked si predstavíme koľko je tam oleja....
Pravda je, že odkedy sa vrátila Pashtika od Mirka (drobný servis), tak som s nou spokojnejśí, a neduhy ktoré mi vadili sú fuč aj ked nie 100%. Teraz hladám vhodný kabel.
PS: Zaujímalo by ma či nie je nejaký technický problém v jednom z káblov, v ktorom je už vzduchová bublinka.
Pravda je, že odkedy sa vrátila Pashtika od Mirka (drobný servis), tak som s nou spokojnejśí, a neduhy ktoré mi vadili sú fuč aj ked nie 100%. Teraz hladám vhodný kabel.
PS: Zaujímalo by ma či nie je nejaký technický problém v jednom z káblov, v ktorom je už vzduchová bublinka.
"Paštika" s olejovým kabelem hraje suše ?
Benzka je skvělá, Fox mě jí krmil 4 hodiny a tak dobrý Rock, jsem dlouho neslyšel.
Copak Mirek v Paštičce dělal? Lepší kondenzátory? Opa 2134?
Bublinka je způsobená, přirozeným vývojem dusíku přítomnými bakteriemi z rodné Itálie. Pokud je kabel vzduchotěsný, vyžádá si tlak dusíku po čase takovou ten bublák, co známe z demižonů na výrobu ovocného vína.
K dostání v každých dobrých Domácích potřebách.
Napadá mě spousta ingrediencí, ale od BVA vím, že hlavní jsou měření a na koření ve zvuku, je tu odborník on.
Benzka je skvělá, Fox mě jí krmil 4 hodiny a tak dobrý Rock, jsem dlouho neslyšel.
Bublinka je způsobená, přirozeným vývojem dusíku přítomnými bakteriemi z rodné Itálie. Pokud je kabel vzduchotěsný, vyžádá si tlak dusíku po čase takovou ten bublák, co známe z demižonů na výrobu ovocného vína.
Napadá mě spousta ingrediencí, ale od BVA vím, že hlavní jsou měření a na koření ve zvuku, je tu odborník on.
Nie, ziaden tuning, iba oprava, Mirek snad vysvetli, proste v nej bolo pocut kazdý elektromagneticky ruch....zvlast moj iPhone som musel nosit az do auta aby som ho nepocul v reprakoch...eficak píše:"Paštika" s olejovým kabelem hraje suše ?![]()
Eficaku, ja nemam Benzku, pouzívam stale Denon-ku, Foxova Benzka je ina liga. Moja Benzka odpocíva.