Stříbro v oleji

Signálové, reproduktorové i napájecí kabely
Peer
Kontaktovat uživatele:

Re: Stříbro v oleji

Příspěvek od Peer »

Tak to je bomba, jsem moc zvědavý na výsledek...
Tomu se říká nadšení pro věc. :) *thumbs up*

agavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agavel »

Kdybych na tohle napsal reakci Kristovanoho, tak by to snad nebylo braní jména božího nadarmo do úst.

Asket
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asket »

obrazek neni uz od Pytla...skoda... kdybych to vedel take bych zapletl do meho kabelu aspon lososa nebo tunaka riomare....

Pytel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pytel »

Tak chlapci, asi po týdnu co mi ho vrátil známý , opět zapojil ( dřív se mi zdálo že nafukuje basy ) a jak hraje -- velmi dobře ,nemá náznak ostrého stříbrného kabelu, hraje velice pohodově.

Půjčil si ho Paulo, tak jsem zvědav na jeho názor, jako dovozce stříbra HGA.

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

Momentálne je doma zapojený medzi Sony TA-E90ES a Ri-Audio PH1SE ku ktorému som sa vdaka inému striebornému káblu (Mirku dopln prosím názov) vrátil, mám za to, že to vobec neni blbý kabel, zvukovo však nedosahuje kvalít toho striebra čo som tu mal predtým. Príde mi taký suchší (zvukovo) čo je zaujímavé ked si predstavíme koľko je tam oleja....

Pravda je, že odkedy sa vrátila Pashtika od Mirka (drobný servis), tak som s nou spokojnejśí, a neduhy ktoré mi vadili sú fuč aj ked nie 100%. Teraz hladám vhodný kabel.

PS: Zaujímalo by ma či nie je nejaký technický problém v jednom z káblov, v ktorom je už vzduchová bublinka.

efičák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od efičák »

"Paštika" s olejovým kabelem hraje suše ? :twisted:
Benzka je skvělá, Fox mě jí krmil 4 hodiny a tak dobrý Rock, jsem dlouho neslyšel.

Copak Mirek v Paštičce dělal? Lepší kondenzátory? Opa 2134?

Bublinka je způsobená, přirozeným vývojem dusíku přítomnými bakteriemi z rodné Itálie. Pokud je kabel vzduchotěsný, vyžádá si tlak dusíku po čase takovou ten bublák, co známe z demižonů na výrobu ovocného vína.
K dostání v každých dobrých Domácích potřebách.

Napadá mě spousta ingrediencí, ale od BVA vím, že hlavní jsou měření a na koření ve zvuku, je tu odborník on.

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

eficak píše:"Paštika" s olejovým kabelem hraje suše ? :twisted:
Benzka je skvělá, Fox mě jí krmil 4 hodiny a tak dobrý Rock, jsem dlouho neslyšel.

Copak Mirek v Paštičce dělal? Lepší kondenzátory? Opa 2134?

Bublinka je způsobená, přirozeným vývojem dusíku přítomnými bakteriemi z rodné Itálie. Pokud je kabel vzduchotěsný, vyžádá si tlak dusíku po čase takovou ten bublák, co známe z demižonů na výrobu ovocného vína.
K dostání v každých dobrých Domácích potřebách.

Napadá mě spousta ingrediencí, ale od BVA vím, že hlavní jsou měření a na koření ve zvuku, je tu odborník on.
Nie, ziaden tuning, iba oprava, Mirek snad vysvetli, proste v nej bolo pocut kazdý elektromagneticky ruch....zvlast moj iPhone som musel nosit az do auta aby som ho nepocul v reprakoch...

Eficaku, ja nemam Benzku, pouzívam stale Denon-ku, Foxova Benzka je ina liga. Moja Benzka odpocíva.

Odpovědět