Jazzíku.Jazzik píše:Na stínění kabelů potřebuješ:
měděné lanko, fólii, nejlépe měděnou ( špatně se shání ). Já použil klasický alobal extra silný ( běžně dostupný za pár korun ).
Nakonec materiál, kterým to překryješ ( smršťovací fólie, bužírka, páska ).
Nejprve napojíš měděné lanko na zemnící kolík síťové vidlice ( tu kterou napojuješ do zdi, nebo síťového filtru ). Lanko na druhém konci
střihneš těsně před síťovým konektorem bez napojení na cokoliv. Potom začneš obalovat fólií nastříhanou na 15-20 cm pásy. Překrýváš
přes sebe, ať je kabel celý zabalený. To vše hodíš do fólie, bužírky, pásky, prostě co budeš mít dostupnější.
Při manipulaci s kabelem může dojít k tomu, že fólie někde praskne, proto se pod ní používá měděné lanko, aby bylo stínění funkční po celé
délce kabelu. Takto upravený DH LABS jsem porovnával s OYAIDE - TUNAMI s překvapivým výsledkem= DH LABS se stíněním je prostě lepší.
Díky Tvé ukázce na mých komponentech Densen "hysterických na síťové kabely" (Copyright Merhaut), musím dokonalé stínění maximálně pochválit. Takový klid je po připojení na stíněné kabely slyšet. Trvalo 2 dny, než mi mé počítačové šňůry, přestaly vadit.
Velké polepšení.