USB 2.0 kábel medzi DAC a počítač atd a jeho vplyv na zvuk.

Signálové, reproduktorové i napájecí kabely
Odpovědět
slimy

Re: USB 2.0 kábel medzi DAC a počítač atd a jeho vplyv na zvuk.

Příspěvek od slimy »

Díky alespoň za upřímnost.

fotolaik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fotolaik »

boxer píše:Napsal mi velký guru, moderátor, že mám psát o hifi. Tak jsem se snažil něco sesmolit,bohužel, vypadl ze mně tento blábol.

Holt neumím lhát.
boxer - fakt Ti prestavam rozumet - opravdu hodlas rozesirat svyma kravinama kazdy vlakno ? musis provokovat stale dokola ? komu tim co dokazujes ? sam sobe ? cekas na potlesk ? mas problem ? chces ukazat jakej jsi bourak, ze si tu muzes psat uplny OT nesmysly ? v jednom vlakne brecis, ze by Te zajimalo, az zalozite vlakno ciste technicke, zda budou moderatori take tak nestranni jako v pripade "zlatouscu" - tak prejdi od kecu k cinum a nejake vlakno zaloz - muzes se realizovat jak chces - ono je totiz hrozne snadny byt vecne prudici oponent a provokovat ... ale jit s kuzi na trh a napsat neco smysluplneho - navic tu po tom vola hodne lidi - tak smele do toho - prejdete od kecu k cinum ....

Trashwatcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trashwatcher »

boxer píše:Napsal mi velký guru, moderátor, že mám psát o hifi. Tak jsem se snažil něco sesmolit,bohužel, vypadl ze mně tento blábol.

Holt neumím lhát.
Jeden blábol = žádný blábol. Takových tu je ... A který moderátor ? On tu snad nějaký je ? Kdyby byl, snad by to tu takto nevypadalo ...
Moderátor by měl být nezávislý arbitr, průběžně řídící diskusi ... Zatím to tu funguje samospádem, všichni mohou všechno, pravidla fóra asi nečetl nikdo ...

S499_1023
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S499_1023 »

Pokud jsem zdejší historii správně pochopil, střídají se tady nějak nepravidelně dvě skupiny moderátorů - zlatoušci fotolajka a lachim a technohlušci sekal a boxer. Kdo je majitelem tohoto webu, vůbec netuším. Ale asi nějaká nadpřirozená bytost, která se dobře baví půtkama zlatoušců a technohlušců.

sekal

Příspěvek od sekal »

S499_1023 píše:Pokud jsem zdejší historii správně pochopil, střídají se tady nějak nepravidelně dvě skupiny moderátorů - zlatoušci fotolajka a lachim a technohlušci sekal a boxer.
Obávám se, že jsi tu historii pochopil špatně, alespoň pokud jde o moji osobu. Já jsem tady moderátor nikdy nebyl. Nevím, kde jsi na to přišel. A půtek by tady bylo minimum, pokud byste vy dva "konspirátoři", (tj. ty a Trashwatcher), konečně pochopili, že určité lidi o svých pravdách patrně nikdy nepřesvědčíte a přizpůsobili tomuto faktu i své publikační aktivity na fóru. Jestliže objektivnímu přístupu k HiFi není nakloněno ani vedení fóra, nemá smysl tady vyvíjet nějakou osvětovou činnost. Zvláště ne formou kontroverzí v slabomyslných vláknech, jako je toto a jim podobná. To je naprostá ztráta času. Prostě to nechte být, nereagujte a nejlépe to vůbec nečtěte.

boxer

Příspěvek od boxer »

Jestliže objektivnímu přístupu k HiFi není nakloněno ani vedení fóra, nemá smysl tady vyvíjet nějakou osvětovou činnost. Zvláště ne formou kontroverzí v slabomyslných vláknech, jako je toto a jim podobná. To je naprostá ztráta času. Prostě to nechte být, nereagujte a nejlépe to vůbec nečtěte.

Máš svatou pravdu Sekale. Jenže, když jsme toto fórum, po vyhnání z Napoleonova (kde je mu konec) zakládali, tak bylo keců o rovnosti a podobně.
Jak to dopadá, vidíš sám. Klika kolem vedení to vidí jinak. Ovšem reagovat na kydy musím. Nedá mi to, i když je to ztráta času.

Už jen čekám, až zasáhne majitel, a vyoutují mne.

Trashwatcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trashwatcher »

S499_1023 píše:Pokud jsem zdejší historii správně pochopil, střídají se tady nějak nepravidelně dvě skupiny moderátorů - zlatoušci fotolajka a lachim a technohlušci sekal a boxer. Kdo je majitelem tohoto webu, vůbec netuším. Ale asi nějaká nadpřirozená bytost, která se dobře baví půtkama zlatoušců a technohlušců.
Asi to tu NIKOHO nezajímá - ani vedení fóra. Proto to tak vypadá.

Možná to osvětlí toto (předesílám, že to barevné označení je jen pro lepší přehlednost textu):

V souvislosti s nedávným úmyslným napadením uživatele BVa (a následně i mne) uživatelem Bohus jsem poslal následující dotaz administrátorovi tohoto fóra. Jeho odpověď mne velice překvapila. Posuďte sami.
(nebyl bych to zde zveřejňoval, ale dehonestace mnoha lidí už je tak kritická, že musím):

"Dobrý den,
rád bych se zeptal, zda je korektní, když moderátor fóra zcela v rozporu s pravidly níže maže příspěvky lidí, kteří nejsou jeho kamarády a to jen proto, že si dotyční dovolí napomenout pro nevhodné a agresivní chování jeho kamaráda ? Obdobně maže příspěvky lidí, kteří neprovedou ani výše uvedené a pouze napíšou na adresu moderátora, že se jako moderátor chová nevhodně ?

V dané případě se jedná o moderátora Lachim a jeho zmíněného kamaráda Bohus ve vláknu viewtopic.php?f=14&t=16322 Konkrétně došlo k tomu, že Bohus za účelem cílené dehonestace uživatele BVa jej ve vláknu napadl a zveřejnil ve vláknu jejich desítky let starý soukromý obchodní spor. Za toto byl Bohus mnou a dalšími uživateli upozorněn, že je to nevhodné chování, a navíc OT. Za to jsem sklidil urážky od uživatele Bohus ... Později byla moje kritická reakce uživatele Bohus byla moderátorem Lachim smazána a původní urážlivý text, napsaný jeho kamarádem Bohusem na mou osobu ponechán. Takové jednání se mi hrubě nelíbí. Navíc moderátor svého kamaráda ani neupozornil na překročení mezí slušnosti a nedodržení podmínek fóra.

A tedy z toho plyne otázka: může funkci moderátora vykonávat člověk, který se neřídí ani pravidly slušného chování, natož níže uvedenými pravidly fóra ?

Děkuji předem za odpověď."

Odpověď admina:

pipis píše:
"Dobrý večer,
fórum udržuji už jen po technické stránce, jinak se již neangažuji a tak se k případům doržování, nedodržování pravidel atp. nemohu vyjádřit.

Pipis"

To mne dost šokovalo a tak jsem mu odpověděl (slušně):

"Dobrý den,

díky za info. Beru na vědomí. Jen si ve svých 66 letech s jistou mírou zkušenosti myslím, že je to škoda, protože takoví moderátoři Vám server, který měl ambice něco přinášet zejména mladým nezkušeným uživatelům, postupně zlikvidují. Pokud na něm budou dominovat abstraktní témata, průběžně umocňována autoritářskými reakcemi hloupých moderátorů, kteří bez ohledu na platné zákony fyziky pohrdají vším exaktním, nikomu nic nepřinese a postupně zanikne ... Ať tak či tak, vzhledem k hierarchii uživatelských práv, má právo vytvářet, řídit i rušit moderátorské účty pouze admin.

Díky za pochopení. Přeju Vám pěkný a pohodový den T."

Přijde Vám toto v pořádku ? Podle mne v takové situaci má zasáhnout majitel, případně administrátor fóra. Jinými slovy: kdo tedy řídí toto fórum ?
Jedná se o slušný dotaz ...

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

odpovedi rozumim. Mne se to zda v poradku. *2thumbsup*

LawIAR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LawIAR »

Lachima je zbytočne riešiť. Stačí sa pozrieť, ako odpovedal na moje otázky (akustika/drevene-difuzory-rozdil-ve-zvu ... ml#p152639) a budete vedieť, že od neho nemôžete nič očakávať.

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

Keď dojdu argumenty prídu urážky? Ak sa ti fórum nepozdáva choď na iné alebo si založ vlastné.
Na každom inom fóre by si už proste za takúto urážku moderátora už nebol.
Lachimovi je to ale u prdele, čo si myslíš, jeho uraziť nemožeš.
O skúsenostiach s hifi aké má on sa mnohým može iba zdať.
Možno to nepodáva tak ako by sme to chceli počuť, nevie to podať úplne technicky, ale on už je taký. Má svoje uši a hlavne zapálenosť.
A ja pevne dúfam, že sa nezmení.

Pytel Vám ukáže fotku rozstrihnutej Valhally a niektory proste nerozdýchajú pohľad na kus drátu.
A nový hellboyovia vyliezajú a vyliezajú...

PS: Prosím admina aby vlákno premazal od marastu vč. mojho príspevku.

boxer

Příspěvek od boxer »

Zdravím do štokholmu kolegu Michala.

Myslím, že jsi nyní zcela mimo mísu. Pokud chce moderátor být nestranný, nemůže se chovat jak hovado. Tedy naplno řečeno, hájit jen a pouze své zájmy a pohnutky jak své, tak spřízněnců.
Plně podporuji Trashwatchera, protože je to tak správně.

Myslím si, že by bylo zcela nejlepší, uvést jméno majitele fóra. Nikoliv uvádět nastrčeného Pipise, co by admina. Potom by se asi mnohé vyjasnilo.

LawIAR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LawIAR »

MB píše:Keď dojdu argumenty prídu urážky?
Takže nalinkovaný odkaz nie je argumentom ale urážkou? :roll:
MB píše:Na každom inom fóre by si už proste za takúto urážku moderátora už nebol.
Moderátorom som už bol na jednom (frekventovanejšom) fóre a môžem ti s istotou povedať, že za to sa ľudia nebanujú, pretože moderátori sa takí istí členovia, ako ostatní. Plus moja narážka má argumentačný základ, takže nejde o nejaký subjektívny dojem.
MB píše:Lachimovi je to ale u prdele, čo si myslíš, jeho uraziť nemožeš.
Okej, cool, kde je problém potom?
MB píše:O skúsenostiach s hifi aké má on sa mnohým može iba zdať.
Áno, to som si všimol a nepopieram ich. Práve preto som sa čakal normálnu odpoveď a nie arogantnú reakciu typu "chod do Melnika".

zabiny007

Příspěvek od zabiny007 »

LawIAR píše: Áno, to som si všimol a nepopieram ich. Práve preto som sa čakal normálnu odpoveď a nie arogantnú reakciu typu "chod do Melnika".
Tak to nechápu, co je na Lachimově odpovědi arogantní. Ty jsi se zeptal, a on ti popsal v několika bodech způsob výroby s tím, že jestli chceš vědět více, ať se stavíš za výrobcem do Mělníka. Kontakt by ti určitě na vyžádání rád dal. Opravdu nechápu, co je na tom z jeho strany arogantního a jakou odpověď jsi očekával. Chtěl jsi snad celý návod na výrobu včetně fotodokumentace?

LawIAR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LawIAR »

zabiny007 píše:
LawIAR píše: Áno, to som si všimol a nepopieram ich. Práve preto som sa čakal normálnu odpoveď a nie arogantnú reakciu typu "chod do Melnika".
Tak to nechápu, co je na Lachimově odpovědi arogantní. Ty jsi se zeptal, a on ti popsal v několika bodech způsob výroby s tím, že jestli chceš vědět více, ať se stavíš za výrobcem do Mělníka. Kontakt by ti určitě na vyžádání rád dal. Opravdu nechápu, co je na tom z jeho strany arogantního a jakou odpověď jsi očekával. Chtěl jsi snad celý návod na výrobu včetně fotodokumentace?
Fuha, no okej, asi je to skutočne moja chyba. Každopádne do budúcna budem vedieť, že narážky takéhoto typu sa tuná myslia vážne. Sadám na vlak z Košíc do Prahy a následne na autobus do Mělníka. Nechcel som žiaden siahodlhý návod, pretože sa to isto dalo popísať aj pár vetami.

Ale kde nie je vôľa, nie je cesta.

boxer

Příspěvek od boxer »

Abyste byli tzv, v obraze.
Nevnímám kydy o kabeláži. Mám za sebou mnoho zkušenoéstíi , ale z druhé strany, vím, že kvalitní kabeláž, skvělé provedenií, stínení, dokonalé konekrory,jsou ty správné a jediné prostředky k poslechu.

A zcela nepokrytě zde dělám reklamu na Pytell.sro. Nelze na tomto hifi světě pořídit lepší,levnější a kvalitnější kabely. Po mnoha úsměvných sezení, kde mi byla "odhalena" pravda, že i já co by negtativista,se fakt divil, co jsou schopní výrobci ochcat.

Odpovědět