Yarbo SP-1100PW

Signálové, reproduktorové i napájecí kabely
Odpovědět
Steve
Kontaktovat uživatele:

Yarbo SP-1100PW

Příspěvek od Steve »

Tak jsem čirou náhodou narazil na nový napájecí kabel společnosti Yarbo, tak ho sem pro zajímavost dávám, protože vypadá skvěle. :o
http://www.audiophonics.fr/yarbo-sp1100 ... -6456.html
Vzhledem k tomu, že vím, co dokáže se zvukem udělat již výborný Yarbo SP-8000PW za poloviční a vzhledem ke kvalitě za senzační, nízkou cenu, je to nepochybně velká výzva k otestování....

mirdaric
Kontaktovat uživatele:

Re: Yarbo SP-1100PW

Příspěvek od mirdaric »

Tak co už je doma?

Odar

Příspěvek od Odar »

Kde sa daju power kable Yarbo kupit? Na EBay som nasiel len metraz.

jirie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirie »

Steve Ty jsi teda velký našeptávač a pokušitel *2thumbsup*
Vypadají bytelně *palec*

Objednat by šlo snad tady:
http://www.yarboaudiophile.com/en/feedback.html

Steve
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steve »

Nechápu, proč audiophonics.fr v nabídce zemí, kam zboží posílají, nemá Česko, když Slovensko tam je :x Rád bych ten kabel prubnul...

jimmi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jimmi »

Slováci asi viac nakupuju.Poznám jedného čo už niečo také podobné dávnejšie kupil.

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

Nechci zde v zadnem pripade tvrdit, ze kabely firmy „Yarbo“ nejsou kvalitni, doufam jen, ze zde na foru neni nikdo, kdo by opravdu veril, ze se jedna o nemecke vyrobky. *taktone*
Firma „Yarbo Audiophile Germany“ nebo take „Germany Yarbo International (HK) Limited“ ma s Nemeckem spolecneho asi tolik, jako Vysne Nemecke na Slovensko/Ruske hranici. :D
Je to Cina jak vysita (ze zkratky HK je pomerne jasne, ze jde o Hong Kong) a v Nemecku je temer neznama.
Nic na tom nezmeni ani zverejneni “oficialnich” cisel na jeji strance. Urkunde Nr.: 304 72 491 (Urkunde znamena dokument a zde se zrejme jedna pouze o potvrzeni, ze byl nazev firmy v Nemecku prihlasen a registrovan) a AKZ: 304 72 49.2/09 (AKZ = cislo spisu).
Navic jsou obe cisla „prohozena“ - podrobnosti zde:

http://www.tmdb.de/de/marke/YARBO_AUDIO ... 72491.html

Obecne nic proti cinskym vyrobkum nemam a kabely ani ostatni vyrobky teto firmy vubec neznam. Chci tim, jen tak pro zajimavost, poukazat na lidskou vynalezavost. To „Germany“ ma zrejme sugerovat povestnou NEMECKOU kvalitu a spolehlivost. :D

Steve
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steve »

To Prospero: No, ponechme stranou, kdo je výrobce, to asi není tak podstatné. Pro mě je vždy důležitá kvalita a přínos kabelu vzhledem k jeho ceně. Tento kabel SP-1100PW jsem bohužel v ruce neměl, mám ovšem jiný napájecí kabel Yarbo, a to Yarbo SP-8000PW. Několik napájecích kabelů mi už prošlo rukama a v mé sestavě se vystřídalo, a měl jsem možnost je vzájemně porovnávat. Když jsem dostal tento SP-8000PW v metráži, byl jsem velmi překvapený nebo spíš šokovaný prvotřídním provedením a zpracováním kabelu a posléze i jeho zvukovým výkonem, který daleko přesahuje jeho cenu.
http://www.audiophonics.fr/yarbo-sp8000 ... -3821.html
No a když je řeč o německé kvalitě, tak tě můžu ubezpečit, že Yarbo SP-8000 lehce překonává svoji kvalitou a zvukovým výkonem např. napájecí kabel Vincent,který zde na fóru bývá často vychvalovaný a je mnohem dražší než Yarbo. Yarbo SP-8000 je velmi dobrý na zesilovačích, zvláště koncových a také jako přívod k filtru nebo kondicionéru, má černé a naprosto vymetené pozadí, a je temnější na výškách, které jsou čisťunké a vzdušné, ale mírně v pozadí, takže kabel bude určitě skvělou volbou i do ostřejších sestav. Má velmi pevný a excelentní bas, a je to kabel velmi muzikální, vzdušný, velmi analogový a příjemný. A když ho porovnám s Oyaide Tunami, tak kvalitou do něj nemá daleko a v ostřejších sestavách by mohl být dokonce i vhodnější. Oyaide je ale o trochu transparentnější a detaily na výškách jsou zřetelnější, čitelnější. Moje slova by určitě potvrdili kolegové Renown nebo Pytel, kteří kabel SP-8000 velmi dobře znají. Takže když francouzi v recenzích píší, že SP-1100PW je výborný a ještě lepší než SP-8000, tak by stál určitě za vyzkoušení. Musí to být bomba..

Odar

Příspěvek od Odar »

A ked uz sme pri tej nemeckej kvalite - pochybujem, ze vo vyrobe najdete v Nemecku nemca. V 90tich percentach to bude Turek :lol:

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

Neslo mi vubec o to, prit se o kvalite ci nekvalite zminovanych kabelu. *taktone* Je preci vseobecne znamo, ze Asiate maji tu vzacnou schopnost "rychleho uceni" a urcite se dnes uz pred "zapadni" konkurenci schovavat nemuseji! ;) Psal jsem to predevsim proto, ze me pobavilo a trochu i udivilo, jak se jeste stale snazi, evropske a americke trhy "klamat". A pritom to uz opravdu nemaji zapotrebi! Problem totiz neni ve kvalite (nekterych) cinskych vyrobku, ale spise v hlavach "zapadnich" zakazniku. :D Je to proste neschopnost a neochota predstavit si, ze to nekdo umi stejne dobre, jako "renomovane" znacky. A levneji! ;)
P.S.: Asi si jeden taky objednam. :D

Odar

Příspěvek od Odar »

Nasiel som predajcu, ktory vyraba kable z Yarbo SP-8000PW http://goo.gl/TS6Lk

Steve
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steve »

To Odar: Ten je prodává už dlouho. V případě objednávky je ale třeba k ceně kabelu připočíst clo, DPH, případně dopravné (dopočítává se někdy dle celních předpisů, a to nejen do ČR,ale i z celnice do místa bydliště) a nevím co ještě. Naši celníci jsou na to kabrňáci, jak nám to náležitě spočítat..Proto je určitě vhodnější kabel objednat z audiophonics.fr. Navíc na Slovensko zasílají, takže není co řešit. *thumbs up*

funkyman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od funkyman »

Zvazujem na zaklade tunajsich odbornikov riesit privod elektriny v rozvodoch kablom Yarbo 8000- padla tu rec aj o type Yarbo 1100.. ma niekto skusenost s oboma, resp. ich porovnaval? Dakujem

Odpovědět