To
Prospero: No, ponechme stranou, kdo je výrobce, to asi není tak podstatné. Pro mě je vždy důležitá kvalita a přínos kabelu vzhledem k jeho ceně. Tento kabel SP-1100PW jsem bohužel v ruce neměl, mám ovšem jiný napájecí kabel Yarbo, a to Yarbo SP-8000PW. Několik napájecích kabelů mi už prošlo rukama a v mé sestavě se vystřídalo, a měl jsem možnost je vzájemně porovnávat. Když jsem dostal tento SP-8000PW v metráži, byl jsem velmi překvapený nebo spíš šokovaný prvotřídním provedením a zpracováním kabelu a posléze i jeho zvukovým výkonem, který daleko přesahuje jeho cenu.
http://www.audiophonics.fr/yarbo-sp8000 ... -3821.html
No a když je řeč o německé kvalitě, tak tě můžu ubezpečit, že Yarbo SP-8000 lehce překonává svoji kvalitou a zvukovým výkonem např. napájecí kabel Vincent,který zde na fóru bývá často vychvalovaný a je mnohem dražší než Yarbo. Yarbo SP-8000 je velmi dobrý na zesilovačích, zvláště koncových a také jako přívod k filtru nebo kondicionéru, má černé a naprosto vymetené pozadí, a je temnější na výškách, které jsou čisťunké a vzdušné, ale mírně v pozadí, takže kabel bude určitě skvělou volbou i do ostřejších sestav. Má velmi pevný a excelentní bas, a je to kabel velmi muzikální, vzdušný, velmi analogový a příjemný. A když ho porovnám s Oyaide Tunami, tak kvalitou do něj nemá daleko a v ostřejších sestavách by mohl být dokonce i vhodnější. Oyaide je ale o trochu transparentnější a detaily na výškách jsou zřetelnější, čitelnější. Moje slova by určitě potvrdili kolegové Renown nebo Pytel, kteří kabel SP-8000 velmi dobře znají. Takže když francouzi v recenzích píší, že SP-1100PW je výborný a ještě lepší než SP-8000, tak by stál určitě za vyzkoušení. Musí to být bomba..