Dnes jsem narazil v inzerátech na HIFI-ONLINE Citace z Lopuchu:
Vážení, táké je vám divné, že ti kanaďani ani né po měsíci se zbavují ve velkém jen kabelů od Audioquest? Mají málo skladových prostorů, tak originál obaly vyhazují a posílají to těď na váhu jen do česka. Tak jsem si to studio Lenbrook našel na googlu a volal.Pak jsem si ještě mailoval s dalšíma prodejcema audiotechniky, že mám zájem o zahořelý kábel za poloviční cenu a nepochodil jsem, asi už všechny poslali do Brna. Tak, všem solidním hifistům přeji hodně dobré muziky po celý rok.... a věřte,že to není žádný Honkong, ale kvalitní Čína. S pozdravem Antifakeman.
Zase fake
Re: Zase fake
DRVOŠTĚP 
Starý pan Van Den Hul píše na svém webu :
(strojový překlad google, děkuji firmě)
" UPOZORNĚNÍ! V současné době existuje poměrně nemálo nabídek falešných kopií našich kabelů (konkrétnějí D-102 Hybrid III, INTEGRACE Hybrid a MAGNUM Hybrid) na různých webech.
Na Ebay jsou lidi, kteří nabízejí tyto produkty a žijí v ( okolí), HongKong.
Tyto výrobky jsou vždy nabízeny bez originální krabice a jsou většinou baleny v černém sáčku s naším logem na zkopírovány štítek.
Uvnitř sáčku je kabel velmi nízké kvality a často zcela odlišný od originálu.
Nákup takového kabelu je na vlastní nebezpečí a v podstatě nelegální.
To bude určitě zamenat ztrátu kvality Vaší installace.
Tady je následující (není kompletní) seznam obchodníků Ebay-, kteří nabízejí falešné produkty:
245300c.hk Kowloon Hong Kong
apple1917 Hong Kong Hong Kong
audiophile_king Sha Tin Hong Kong atd. atd.....
Ano Paolo, vzít jim pasy a vymazat...
Ostatně je to v celém světě, teď ke své hrůze našli fake šrouby i na Air Force One.

Starý pan Van Den Hul píše na svém webu :
(strojový překlad google, děkuji firmě)
" UPOZORNĚNÍ! V současné době existuje poměrně nemálo nabídek falešných kopií našich kabelů (konkrétnějí D-102 Hybrid III, INTEGRACE Hybrid a MAGNUM Hybrid) na různých webech.
Na Ebay jsou lidi, kteří nabízejí tyto produkty a žijí v ( okolí), HongKong.
Tyto výrobky jsou vždy nabízeny bez originální krabice a jsou většinou baleny v černém sáčku s naším logem na zkopírovány štítek.
Uvnitř sáčku je kabel velmi nízké kvality a často zcela odlišný od originálu.
Nákup takového kabelu je na vlastní nebezpečí a v podstatě nelegální.
To bude určitě zamenat ztrátu kvality Vaší installace.
Tady je následující (není kompletní) seznam obchodníků Ebay-, kteří nabízejí falešné produkty:
245300c.hk Kowloon Hong Kong
apple1917 Hong Kong Hong Kong
audiophile_king Sha Tin Hong Kong atd. atd.....
Ano Paolo, vzít jim pasy a vymazat...
Ostatně je to v celém světě, teď ke své hrůze našli fake šrouby i na Air Force One.