"Bruce Frederick Joseph Springsteen (* 23. september 1949, Long Branch, New Jersey, USA), prezývaný "The Boss" je americký spevák-skladateľ, textár a gitarista. Jeho najúspešnejších štúdiových albumov Born in the U.S.A. a Born to Run sa predalo v USA viac ako 65 miliónov kópií a celosvetovo 200 miliónov kópií.[2] Bruce Springsteen získal množstvo ocenení, vrátane 20 cien Grammy, 2 zlatých glóbusov a Oscara. V zozname 500 najlepších albumov všetkých čias, ktorý v roku 2003 vydal časopis Rolling Stone má Bruce Springsteen osem zo svojich osemnástich vydaných štúdiových albumov." (z wikipédie)
Za seba dodám, že jeho koncerty sú jedným z najlepších nabíjačov energie, fenomenálny muzikant, interpret a ozajstný hudobník, ktorý keď to na koncerte rozbalí, tak aj jeho najväčší neprajníci si s ním budú pospevovať, ak by som mal rozhodnúť o najcharizmatickejšom hudobníkovi - tak za mňa je to on.
The E Street Band - vynikajúci muzikanti a zosnulý saxofonista mi tam veľmi chýba.
Bruce Springsteen - Waitin' on a Sunny Day
[youtube]TiCxqhu9cio[/youtube]
Keď to starí prdi rozbalia

[youtube]kDAMRMQr48g[/youtube]
túto mám veľmi rád
[youtube]aQMqWAiWPMs[/youtube]
Tak čo na nich hovoríte? Ak niekto napíše niečo negatívne zakladá flame - budem sa hádať