Bruce Springsteen & The E Street Band

Diskuse a fun kluby jednotlivých muzikantů, kapel atd. Jejich historie, koncerty a drby kolem.
Odpovědět
kite19
Kontaktovat uživatele:

Bruce Springsteen & The E Street Band

Příspěvek od kite19 »

Obrázek
"Bruce Frederick Joseph Springsteen (* 23. september 1949, Long Branch, New Jersey, USA), prezývaný "The Boss" je americký spevák-skladateľ, textár a gitarista. Jeho najúspešnejších štúdiových albumov Born in the U.S.A. a Born to Run sa predalo v USA viac ako 65 miliónov kópií a celosvetovo 200 miliónov kópií.[2] Bruce Springsteen získal množstvo ocenení, vrátane 20 cien Grammy, 2 zlatých glóbusov a Oscara. V zozname 500 najlepších albumov všetkých čias, ktorý v roku 2003 vydal časopis Rolling Stone má Bruce Springsteen osem zo svojich osemnástich vydaných štúdiových albumov." (z wikipédie)

Za seba dodám, že jeho koncerty sú jedným z najlepších nabíjačov energie, fenomenálny muzikant, interpret a ozajstný hudobník, ktorý keď to na koncerte rozbalí, tak aj jeho najväčší neprajníci si s ním budú pospevovať, ak by som mal rozhodnúť o najcharizmatickejšom hudobníkovi - tak za mňa je to on.
The E Street Band - vynikajúci muzikanti a zosnulý saxofonista mi tam veľmi chýba.

Bruce Springsteen - Waitin' on a Sunny Day
[youtube]TiCxqhu9cio[/youtube]
Keď to starí prdi rozbalia :D
[youtube]kDAMRMQr48g[/youtube]
túto mám veľmi rád
[youtube]aQMqWAiWPMs[/youtube]

Tak čo na nich hovoríte? Ak niekto napíše niečo negatívne zakladá flame - budem sa hádať :lol:

kite19
Kontaktovat uživatele:

Re: Bruce Springsteen & The E Street Band

Příspěvek od kite19 »

lidumil píše:Podle mně je nej tohle http://www.youtube.com/watch?v=IxuThNgl3YA
Od neho je toho veľa čo ja môžem počúvať a konkrétne toto mám na LP. Neskutočne ma bavia ich živé vystúpenia, na muzikantoch samotných je vidieť ako ich tá hudba baví a tak ju aj hrajú.

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

Já měl to štěstí, že jsem ho viděl ještě s Clarencem Clemmonsem na jaře 2012, před tím než umřel, v Mnichově a "Born to run" byl pro mně vrchol koncertu. Ta píseň je podle mého názoru jeho celoživotní motto - ta energie, která z ní vyzařuje. Mám DVD s koncertem z Londýna z roku vydání LP Born To run a on to hraje pořád stejně zaníceně a sqěle *thumbs up*

kite19
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kite19 »

Obrázek

Kto má rád tohto interpreta, tento koncert na LP je vynikajúci, hudobne a aj zvukovo. Keď mám nervy na všetko a teda aj na zostavu, tak založím jednu z LP a mám pocit, že všetko je v poriadku, zostava je vynikajúca a hrá to ako má. Súčasné LP zvukovou kvalitou silno zaostávajú, napr u Springsteena je to na nových LP prebasované tak ako pri všetkom, ale tie staré nahrávky sú úžasné, každý nástroj má svoje miesto, nič nehučí, jednoducho hudba aká má byť ... aj klavír, aj saxofón, harmonika, bicie (nie basový hukot). Ak by som niekomu predvádzal zostavu tak pustím toto, nepotrebujem špeciálnu LP.
Kto môže tohto interpreta, tak nech si to zoženie, naozaj to stojí za akýkoľvek peniaz *thumbs up*

gabik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gabik »

Koncert v Prahe byl famozni.

kite19
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kite19 »

Toto sa už ani nedá nazvať pojmom rocková skupina, toto je rockový orchester so zborom *palec*
[youtube]ktLPTZGkGzw[/youtube]

ale Clerence Clemons tam chýba.

Odpovědět