Carcass - Surgical Steel
Carcass - Surgical Steel
Dlouho jsem uvažoval,jakou kapelu ze všech žánrů tady napíšu,teď jsem si fakt jist i když se málokomu zavděčím. Je to po patnácti letech znovuvzkrisene kapele Carcass a albu Surgical Steel,přišel jsem k nim náhodou při poslechu přes YouTube a tak jsem se "zamiloval", že už je to moje nejposlouchanejsi CD vůbec. Kdo je jen trochu znáte a třeba jste je v minulosti odsoudili,zkuste je s jejich novým albem. Neznám lepší deathmetalove album této doby než toto,opravdu výjimečne,skvělé,hoši si pohrali jak se zvukem, tak z obsahem,ale tak moc,že jsou až návykovi,fakt...
Re: Carcass - Surgical Steel
PS: a ten obal i cd u "limitované" verze co mám v "barvě" chirurgické oceli,to je třešničkou na dortu 
http://www.youtube.com/watch?v=IrvOIeMTSwM
http://www.youtube.com/watch?v=IrvOIeMTSwM
-
Roman2
Vypadá to na slušný návrat do extraligy tohoto žánru. Budu to muset naposlouchat, nerad hodnotím alba na první poslech. Měl jsem to štěstí, že jsem byl na jejich prvním koncertě v ČR. Už si, ale nepamatuju rok a místo konání. Tuším, že to byl rok 1992 a někde na Ostravsku v malé sportovní hale, či tělocvičně. Možná by se to dalo dohledat někde na netu.
Máš pravdu, první koncert Carcass byl v Ostravě, ještě tuším s Pungent Stench a tuším Disharmonic Orchestra…….tak oprava místo Disharmonic Orchestra byli Atrocity. Rok 1990, hala Tatran ( zdoj youtube ). To jsem byl příliš mlád na cestu do Ostravy, bylo mi 13 let a teprve jsem s metalem začínal. Druhý koncert Carcass v roce 2008 a třetí letos oba na Brutal Assault v Jaroměři jsem už absolovoval, prostě paráda. Surgical Steel je více než dobré album, mám ho doma v japan verzi, ale pro mě milník Necroticism : Descanting The Insalubrious zatím nepřekonali.
Naposledy upravil(a) peeeteer dne 02 led 2014 09:23, celkem upraveno 1 x.
-
Roman2
peeeteer, jsem rád, že jsi to našel. Jen tě opravím. Disharmonic Orchestra tam vystupovali také. 
Roman2 : tak si to pamatuju dobře, díky za doplnění
. Jen ještě opravím třetí koncík v ČR, nebylo to letos, ale v roce 2013 
Na kocert bych šel bez váhání,kdyby tu náhodou letos byli a mi to uteklo,písněte to tady,ať vím a muzu se přidat