Cassandra Wilson

Diskuse a fun kluby jednotlivých muzikantů, kapel atd. Jejich historie, koncerty a drby kolem.
Odpovědět
Filip Kolinsky
Kontaktovat uživatele:

Cassandra Wilson

Příspěvek od Filip Kolinsky »

Včera jsem si po delší pauze dal ve svém nočním proudu Cassandru Wilson. Myslím si, že své vlastní vlákno si zcela zaslouží.
Obrázek

K této skvělé muzikantce se pomalu, ale jistě dopracovávám. Totiž, ne pokaždé mi její hlas sedne. Nevím proč tomu tak je, možná mým popovým základem, ale snažím se to odbourávat.
Poslouchal jsem album New Moon Daughter
Obrázek
a sedlo mi včera přenáramně!
V některých chvílích se mi tak trochu vybarvovala Ella. Album není nejmladší, rok 1995 a je na něm 12 skladeb, z toho 7 vypůjčených. A dostala za něj Grammy jako nejlepší jazzové vokální album.
Dále se snažím do sebe napěchovat ještě tyto její počiny, Traveling Miles, Blue Light, Glamoured, Thunderbird.

Peer
Kontaktovat uživatele:

Re: CASSANDRA WILSON

Příspěvek od Peer »

Cassandra má nádherný hlas... *thumbs up*

Mih
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mih »

Jo, Cassandra W. musí sednout. Musí na ni být nálada.

Hopp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hopp »

Vcera mi sadol tento starsi, zato vsak vyborny, cisto akusticky album od Cassandry.
Blue Light Til Dawn

Obrázek

Mih
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mih »

Tak vám doporučuji nové album C.W. Closer To You : The Pop Side. A je to výborně nahrané.

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

Blue light je opravdu skvělá a výborně natočená.Není to zase jedna z dalších desek které vás budou nudit tak jak u mnoho současných ženských vocalisteck.Je originálně pojatá a hudba i hlas je prostě nadstandart.Doporučuji nejenom audiofilům ale i milovníkům akustické hudby a výborných ženských vokálů.

Odpovědět