Dead Can Dance

Diskuse a fun kluby jednotlivých muzikantů, kapel atd. Jejich historie, koncerty a drby kolem.
Odpovědět
587sk
Kontaktovat uživatele:

Dead Can Dance

Příspěvek od 587sk »

Vychádza kopletný SACD remaster
http://www.sa-cd.net/alltitles/489

agavel
Kontaktovat uživatele:

Re: Dead Can Dance

Příspěvek od agavel »

Ale, dokonce i Spiritchaser. Tak do toho bych mohl jít. Díky za info. HiFinázory mě zřejmě zase po delší době vytáhnou z ulity ;)

Mih
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mih »

Tak dnes jsem se dostal k prvním skladbám z SACD sestavy (remaster MFSL) 9ti alb Dead Can Dance. Nemám co bych tomu vytkl, zvuk super, balení super - mám vydání v semišové krabici...
A ještě jsem dnes obdržel 2CD Lisa Gerrard + Klaus Schulze "FARSCAPE". To přijde na řadu později.

587sk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 587sk »

Dva kúsky už mám tiež doma a ďalšie sú na ceste.

Audio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Audio »

Je to zajímavé,mám všechny jejich CD pálené,ale zvuk mají dobrý.Spodek občas provětrá basáky.Studiové mastry jsou asi dobré.Hudba je výborná.Nemůžu dohledat-Mantra.Kdysi jsem to slyšel-super.Mají hudbu i v dokumentu Baraka-doporučuji.

boxer

Příspěvek od boxer »

*palec* *hura* *bravo* *thumbs up*

Dead Can Dance v Praze

10.10. 2012

http://goout.cz/i/45200-580.jpg

To, o čem snily řady fanoušků, se stává skutečností: 10. října 2012 v Kongresovém centru Praha vystoupí v rámci svého reunion turné legendární skupina Dead Can Dance, kterou tvoří hudebníci, zpěváci i skladatelé Lisa Gerrard a Brendan Perry. Na koncertě kromě nejznámějších skladeb své historie zároveň představí písně z připravované nové desky, která vyjde také letos. Čeští diváci tak budou moci zažít to, čím si Dead Can Dance získali milióny oddaných fanoušků – éterický, magický hlas Lisy Gerrard či hluboký baryton Brendana Perryho, které se proplétají zvukovými krajinami na hranicích mezi elektronickou a živou hudbou, kde znějí exotické nástroje čerpající z minulosti (středověk, renesance, baroko) i mimoevropských kultur – ze Středního východu, Asie, východní Evropy, Středomoří i severní Afriky. Evropské turné obsáhne 22 měst a začíná 19. září v tureckém Istanbulu. Jde o vůbec první společné koncerty od úspěšného turné v roce 2005.

jirie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirie »

Docela zajímavý je také způsob prodeje vstupenek na jejich vystoupení. Budou totiž na jméno.
Chudáci kšeftaři *2thumbsup*

boxer

Příspěvek od boxer »

Tak jsem si to pročetl a tak nějak jsem se vrátil o mnoho let zpět. Při přihlášení chtěli info jako STB.
A to na ně s..u.

Navíc mě dostalo,když jsem si všiml,že je to o koncertě známo už od března. Kde jsem byl?

Odpovědět