e.s.t. (Esbjorn Svensson Trio)
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: e.s.t. (Esbjorn Svensson Trio)
uuuuuf, 6 kil? odporucam:Peer píše:Tady:
http://www.audio3.cz/find.asp?text=leucocyte&mid=0
http://www.cdwow.com/ESBJORN-SVENSSON-T ... ew/3785254
v prepocte necelych 250 a postovne v cene. mam odtial (okrem inych) tuesday wonderland a no problem.
to mimoklepes:
skvělá cena. Já jsem mezitím také narazil na výhodnější nabídky vydavatelství Act.
Ale co, těším se na to moc...
skvělá cena. Já jsem mezitím také narazil na výhodnější nabídky vydavatelství Act.
Ale co, těším se na to moc...

- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
To Mimoklepes:
Ta cena mi nejde do hlavy. Jak to že, to mají tak levně, když na stránkách vydavatelství Act je uvedena cena 17,50€. Je to novinka, tak to přece nemohou mít z originálního zdroje. (nebude to nějaký ruský pirát
)
Na Audio3 je cena trochu vysoká
.
To Peer:
Už jsem tu novou desku slyšel a trochu mne zklamala, první půlka desky je super, ale druhá půlka je psycho. Jedna skladba je prostě ticho, nic víc. Ani ťuk.
Ta cena mi nejde do hlavy. Jak to že, to mají tak levně, když na stránkách vydavatelství Act je uvedena cena 17,50€. Je to novinka, tak to přece nemohou mít z originálního zdroje. (nebude to nějaký ruský pirát

Na Audio3 je cena trochu vysoká

To Peer:
Už jsem tu novou desku slyšel a trochu mne zklamala, první půlka desky je super, ale druhá půlka je psycho. Jedna skladba je prostě ticho, nic víc. Ani ťuk.
-
- Kontaktovat uživatele:
neviem, ako to maju riesene. nakupujem na cdwow bezne, vacsinou su tam ceny podobne, teda okolo tych 8 libier vratane postovneho, aj u noviniek. nikdy som nespozoroval ziadny problem, cd aj booklet vyzera byt original, vzdy zabalene.Mark Levinson píše:To Mimoklepes:
Ta cena mi nejde do hlavy. Jak to že, to mají tak levně, když na stránkách vydavatelství Act je uvedena cena 17,50€. Je to novinka, tak to přece nemohou mít z originálního zdroje. (nebude to nějaký ruský pirát)
Na Audio3 je cena trochu vysoká.
Leucocyte mi už ode dneška taky hraje a není to na první poslech vůbec špatné.
Bral jsem ho z Amazon.de
Vždy mají mix - trocha zboží s marží blízkou nule (Makro jde i do záporu
) na nalákání a zbytek s běžnou marží.
Leucocyte je na cdwow za oněch GBP 7,99 parádní cena, ale Amazon GB to má za 8,98, takže jen o libru víc.
Dívám-li se na jiná alba, už tam cdwow nezáří:
cdwow má Toma Waitse "Orphans"(3cd) za GBP 23,99 a "Heartattack and Vine" za GBP 8,99
Amazon GB má tyhle dvě alba podstatně levnější: "Orphans" za GBP 17,98 a Heartattack za GBP 3,98
Pro zajímavost: obě Waitsova alba jsem kupoval včera v Belfastu "v kamenném obchodě" (ZAVVI = bývalý řetězec Virgin) - Orphans GBP 22,- a Heartattack za 5,-
Takže v kamenném obchodě byla levnější než na internetovém cdwow.
Bral jsem ho z Amazon.de
Co jsem odkoukal, je cenová politika cdwow podobná tomu, co běžně dělá Makro nebo v hudbě třeba konkurenční Amazon.mimoklepes píše:neviem, ako to maju riesene. nakupujem na cdwow bezne, vacsinou su tam ceny podobne, teda okolo tych 8 libier vratane postovneho, aj u noviniek. nikdy som nespozoroval ziadny problem, cd aj booklet vyzera byt original, vzdy zabalene.Mark Levinson píše:To Mimoklepes:
Ta cena mi nejde do hlavy. Jak to že, to mají tak levně, když na stránkách vydavatelství Act je uvedena cena 17,50€. Je to novinka, tak to přece nemohou mít z originálního zdroje. (nebude to nějaký ruský pirát)
Na Audio3 je cena trochu vysoká.
Vždy mají mix - trocha zboží s marží blízkou nule (Makro jde i do záporu

Leucocyte je na cdwow za oněch GBP 7,99 parádní cena, ale Amazon GB to má za 8,98, takže jen o libru víc.
Dívám-li se na jiná alba, už tam cdwow nezáří:
cdwow má Toma Waitse "Orphans"(3cd) za GBP 23,99 a "Heartattack and Vine" za GBP 8,99
Amazon GB má tyhle dvě alba podstatně levnější: "Orphans" za GBP 17,98 a Heartattack za GBP 3,98
Pro zajímavost: obě Waitsova alba jsem kupoval včera v Belfastu "v kamenném obchodě" (ZAVVI = bývalý řetězec Virgin) - Orphans GBP 22,- a Heartattack za 5,-
Takže v kamenném obchodě byla levnější než na internetovém cdwow.
Dnes si dávám Leucocyte z LP.
Fantazie.
Na deskách je zvláštní to, že se to celé vešlo na 3 strany LP.
Čtvrtá je prázdná. To jsem ještě neviděl.

Fantazie.
Na deskách je zvláštní to, že se to celé vešlo na 3 strany LP.
Čtvrtá je prázdná. To jsem ještě neviděl.