e.s.t. (Esbjorn Svensson Trio)

Diskuse a fun kluby jednotlivých muzikantů, kapel atd. Jejich historie, koncerty a drby kolem.

mimoklepes
Kontaktovat uživatele:

Re: e.s.t. (Esbjorn Svensson Trio)

Příspěvek od mimoklepes »

uuuuuf, 6 kil? odporucam:
http://www.cdwow.com/ESBJORN-SVENSSON-T ... ew/3785254

v prepocte necelych 250 a postovne v cene. mam odtial (okrem inych) tuesday wonderland a no problem.

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

to mimoklepes:
skvělá cena. Já jsem mezitím také narazil na výhodnější nabídky vydavatelství Act.
Ale co, těším se na to moc... ;)

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mark Levinson »

To Mimoklepes:
Ta cena mi nejde do hlavy. Jak to že, to mají tak levně, když na stránkách vydavatelství Act je uvedena cena 17,50€. Je to novinka, tak to přece nemohou mít z originálního zdroje. (nebude to nějaký ruský pirát :?: )
Na Audio3 je cena trochu vysoká *sunglases* .

To Peer:
Už jsem tu novou desku slyšel a trochu mne zklamala, první půlka desky je super, ale druhá půlka je psycho. Jedna skladba je prostě ticho, nic víc. Ani ťuk.

mimoklepes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mimoklepes »

Mark Levinson píše:To Mimoklepes:
Ta cena mi nejde do hlavy. Jak to že, to mají tak levně, když na stránkách vydavatelství Act je uvedena cena 17,50€. Je to novinka, tak to přece nemohou mít z originálního zdroje. (nebude to nějaký ruský pirát :?: )
neviem, ako to maju riesene. nakupujem na cdwow bezne, vacsinou su tam ceny podobne, teda okolo tych 8 libier vratane postovneho, aj u noviniek. nikdy som nespozoroval ziadny problem, cd aj booklet vyzera byt original, vzdy zabalene.

Zbynek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbynek »

Leucocyte mi už ode dneška taky hraje a není to na první poslech vůbec špatné.
Bral jsem ho z Amazon.de
mimoklepes píše:
Mark Levinson píše:To Mimoklepes:
neviem, ako to maju riesene. nakupujem na cdwow bezne, vacsinou su tam ceny podobne, teda okolo tych 8 libier vratane postovneho, aj u noviniek. nikdy som nespozoroval ziadny problem, cd aj booklet vyzera byt original, vzdy zabalene.
Co jsem odkoukal, je cenová politika cdwow podobná tomu, co běžně dělá Makro nebo v hudbě třeba konkurenční Amazon.
Vždy mají mix - trocha zboží s marží blízkou nule (Makro jde i do záporu ;) ) na nalákání a zbytek s běžnou marží.
Leucocyte je na cdwow za oněch GBP 7,99 parádní cena, ale Amazon GB to má za 8,98, takže jen o libru víc.
Dívám-li se na jiná alba, už tam cdwow nezáří:
cdwow má Toma Waitse "Orphans"(3cd) za GBP 23,99 a "Heartattack and Vine" za GBP 8,99
Amazon GB má tyhle dvě alba podstatně levnější: "Orphans" za GBP 17,98 a Heartattack za GBP 3,98
Pro zajímavost: obě Waitsova alba jsem kupoval včera v Belfastu "v kamenném obchodě" (ZAVVI = bývalý řetězec Virgin) - Orphans GBP 22,- a Heartattack za 5,-
Takže v kamenném obchodě byla levnější než na internetovém cdwow.

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Dnes si dávám Leucocyte z LP.
Fantazie.
Na deskách je zvláštní to, že se to celé vešlo na 3 strany LP.
Čtvrtá je prázdná. To jsem ještě neviděl. :)
Obrázek

Odpovědět