Eloy

Diskuse a fun kluby jednotlivých muzikantů, kapel atd. Jejich historie, koncerty a drby kolem.
Odpovědět
BloodyBrick
Kontaktovat uživatele:

Eloy

Příspěvek od BloodyBrick »

Zajímalo by mne, zda tu někdo přišel k chuti na tuto kapelu. Poslouchám ji cca měsíc a docela se mi jejich hudba zalíbila. Je pravda, že v některých skladbách Frankovi Bornemannovi kapánek ujíždí angličtina k němčině, ale nijak mne to neodrazuje. Zatím co jsem stihl pořádně slyšet, mne asi nejvíce zaujaly desky Power and Passion, Planets a Dawn. Skladba The Bells of Notre Dame je dle mého názoru jedna z jejich nejlepších počinů. Ale ani taková díla jako Lost?, Lost!! a Sphinx nelze opomenout. Bohužel se mi tuto kapelu nikde nedaří sehnat na LP.
Co vaše názory z poslechů?

merhaut

Re: Eloy

Příspěvek od merhaut »

Paul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Kdysi dávno jsem je dost poslouchal,ale pak mě to čím dál víc přišlo trochu "vyčpělé".Jinak famózně zpracovaný článek o nich od JM *thumbs up*

Pavel Diok
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pavel Diok »

BloodyBrick píše:Zajímalo by mne, zda tu někdo přišel k chuti na tuto kapelu. Poslouchám ji cca měsíc a docela se mi jejich hudba zalíbila. Je pravda, že v některých skladbách Frankovi Bornemannovi kapánek ujíždí angličtina k němčině, ale nijak mne to neodrazuje. Zatím co jsem stihl pořádně slyšet, mne asi nejvíce zaujaly desky Power and Passion, Planets a Dawn. Skladba The Bells of Notre Dame je dle mého názoru jedna z jejich nejlepších počinů. Ale ani taková díla jako Lost?, Lost!! a Sphinx nelze opomenout. Bohužel se mi tuto kapelu nikde nedaří sehnat na LP.
Co vaše názory z poslechů?
Eloy patří mezi mé oblíbené kapely, na vinylu mám téměř všechny co vyšly a stojí za řeč i s velmi raritní a drahou jedničkou, a na ebay není vůbec žádný problém sehnat jejich plyty, mrkni třeba tady http://musik.shop.ebay.de/items/Vinyl__ ... 86.c0.m282.
Hifi Studio Panský dvůr

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Ten článek o Eloy není můj! :-) Je to překlad německého originálu, převzatý ze stránek kámoše. Souhlasím, že je famózní.

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davidhighend »

Jo Eloy neni vubec spatny. Kdysi jsem dostal vyber Chronicles vol. 1.-2.. Nejvice se mi libi jejich deska Ra.

BloodyBrick
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BloodyBrick »

Pro všechny posluchače / kteří o tom ještě nevědí / mám úžasnou zprávu : Eloy, již zřejmě v tomto roce, vydají nové album : Visionary.

Já jsem zatím v poslechu diskografie u alba Ra, které mne velmi příjemně překvapilo.

Odpovědět