Zajímalo by mne, zda tu někdo přišel k chuti na tuto kapelu. Poslouchám ji cca měsíc a docela se mi jejich hudba zalíbila. Je pravda, že v některých skladbách Frankovi Bornemannovi kapánek ujíždí angličtina k němčině, ale nijak mne to neodrazuje. Zatím co jsem stihl pořádně slyšet, mne asi nejvíce zaujaly desky Power and Passion, Planets a Dawn. Skladba The Bells of Notre Dame je dle mého názoru jedna z jejich nejlepších počinů. Ale ani taková díla jako Lost?, Lost!! a Sphinx nelze opomenout. Bohužel se mi tuto kapelu nikde nedaří sehnat na LP.
Co vaše názory z poslechů?
Eloy
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Eloy
O Eloy detailně u mne: http://cdklub.net/modules.php?name=News ... le&sid=271
Kdysi dávno jsem je dost poslouchal,ale pak mě to čím dál víc přišlo trochu "vyčpělé".Jinak famózně zpracovaný článek o nich od JM 

- Pavel Diok
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Eloy patří mezi mé oblíbené kapely, na vinylu mám téměř všechny co vyšly a stojí za řeč i s velmi raritní a drahou jedničkou, a na ebay není vůbec žádný problém sehnat jejich plyty, mrkni třeba tady http://musik.shop.ebay.de/items/Vinyl__ ... 86.c0.m282.BloodyBrick píše:Zajímalo by mne, zda tu někdo přišel k chuti na tuto kapelu. Poslouchám ji cca měsíc a docela se mi jejich hudba zalíbila. Je pravda, že v některých skladbách Frankovi Bornemannovi kapánek ujíždí angličtina k němčině, ale nijak mne to neodrazuje. Zatím co jsem stihl pořádně slyšet, mne asi nejvíce zaujaly desky Power and Passion, Planets a Dawn. Skladba The Bells of Notre Dame je dle mého názoru jedna z jejich nejlepších počinů. Ale ani taková díla jako Lost?, Lost!! a Sphinx nelze opomenout. Bohužel se mi tuto kapelu nikde nedaří sehnat na LP.
Co vaše názory z poslechů?
Hifi Studio Panský dvůr
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Jo Eloy neni vubec spatny. Kdysi jsem dostal vyber Chronicles vol. 1.-2.. Nejvice se mi libi jejich deska Ra.
-
- Kontaktovat uživatele:
Pro všechny posluchače / kteří o tom ještě nevědí / mám úžasnou zprávu : Eloy, již zřejmě v tomto roce, vydají nové album : Visionary.
Já jsem zatím v poslechu diskografie u alba Ra, které mne velmi příjemně překvapilo.
Já jsem zatím v poslechu diskografie u alba Ra, které mne velmi příjemně překvapilo.