Malinko mne zamrzelo, že tu není po téhle sympatické americko - britské partičce ani vidu, ani slechu. Tedy, alespoň doufám, že jsem se nepřehlédl a zbytečně tu nezrcadlím již existující vlákno.
Určitě nejsem zapřísáhlý fanoušek kapely, nicméně fanouškem jednoho alba, několika singlů a bubeníka Micka Fleetwooda, jsem zcela určitě. Tím albem nemůže být pochopitelně žádné jiné než "Rumours", vydané léta páně 1977.
Zajímavé je, že mi není proti srsti ani jejich popovější tvář a to především na albu "Tango in the Night" z roku osmdesát sedm. Kdo by neměl rád v té době snad miliónkrát hranou, nesmírně populární hitovku "Everywhere" nebo další známé pecky jako "Big Love, Seven Wonders" či "Little Lies".
Přikládám výše zmiňovaný hit z velmi oblíbeného koncertu.
Fleetwood Mac
Re: Fleetwood Mac
Dobre nahrane alba ma tahle parta. Take live. Patří mezi mnou poslouchane mezi CD, ktere mam ve sbirce.
Asi to máš jinak, ale pro mne Fleetwood Mac bez Petera Greena už je pouze popík, ať si říkají prodeje co chtějí.
Já si užívám obojí. Syrovost té první éry a profi zvuk a produkci z těch sedmdesátek
Profíci. Třeba jako Eagles
Profíci. Třeba jako Eagles
vedoucí prodejny AQ audio studio, Brno
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Jojo skvělá skupina, podobně popový jako Rumours mi přijdou i Mirage (1982) a Fleetwood Mac (1975).
kabelguru.cz
Jojo, na Eagles mám stejný názor jako Big Lebowski

Rumours bylo super album schváleno cenzurou k prodeji lic. Supraphon v ČSSR, ale což, zase ve falešném nenápadném obalu...jo, CD verze obsahuje bonusy jak bývá dnes zvykem
- Přílohy
-