Fleetwood Mac

Diskuse a fun kluby jednotlivých muzikantů, kapel atd. Jejich historie, koncerty a drby kolem.
Odpovědět
Bazi 36
Kontaktovat uživatele:

Fleetwood Mac

Příspěvek od Bazi 36 »

Malinko mne zamrzelo, že tu není po téhle sympatické americko - britské partičce ani vidu, ani slechu. Tedy, alespoň doufám, že jsem se nepřehlédl a zbytečně tu nezrcadlím již existující vlákno.
Určitě nejsem zapřísáhlý fanoušek kapely, nicméně fanouškem jednoho alba, několika singlů a bubeníka Micka Fleetwooda, jsem zcela určitě. Tím albem nemůže být pochopitelně žádné jiné než "Rumours", vydané léta páně 1977.
Zajímavé je, že mi není proti srsti ani jejich popovější tvář a to především na albu "Tango in the Night" z roku osmdesát sedm. Kdo by neměl rád v té době snad miliónkrát hranou, nesmírně populární hitovku "Everywhere" nebo další známé pecky jako "Big Love, Seven Wonders" či "Little Lies".
Přikládám výše zmiňovaný hit z velmi oblíbeného koncertu.

Ramones
Kontaktovat uživatele:

Re: Fleetwood Mac

Příspěvek od Ramones »

Dobre nahrane alba ma tahle parta. Take live. Patří mezi mnou poslouchane mezi CD, ktere mam ve sbirce.

Fous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fous »

Asi to máš jinak, ale pro mne Fleetwood Mac bez Petera Greena už je pouze popík, ať si říkají prodeje co chtějí.

Martin_AQ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin_AQ »

Já si užívám obojí. Syrovost té první éry a profi zvuk a produkci z těch sedmdesátek
Profíci. Třeba jako Eagles
vedoucí prodejny AQ audio studio, Brno

Kocmeister
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Kocmeister »

Jojo skvělá skupina, podobně popový jako Rumours mi přijdou i Mirage (1982) a Fleetwood Mac (1975).
kabelguru.cz

Fous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fous »

Jojo, na Eagles mám stejný názor jako Big Lebowski :D :D :D

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

Rumours bylo super album schváleno cenzurou k prodeji lic. Supraphon v ČSSR, ale což, zase ve falešném nenápadném obalu...jo, CD verze obsahuje bonusy jak bývá dnes zvykem
Přílohy
FM.jpg

Odpovědět