Jack Johnson - převážně folkový "pohodář"
- Filip Kolinsky
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jack Johnson - převážně folkový "pohodář"
Pipís nebuď nervózní. Jack Johnson má víc návštěv než moji depešáci!
Co bys chtěl? 
Klid Pipisku, mám dvě alba - Brushfire fairytales a Sleep through the static. Líbí se mi velmi
Jen jsi tu recenzi napsal na mě moc velkým písmem, tak jsem to ani nečet
Jen jsi tu recenzi napsal na mě moc velkým písmem, tak jsem to ani nečet
Já to četl a patří do mé krevní skupiny.
Tu ekologii mu klidně prominu - je to američan. Ti mají vždy něco extra. Vzpomínám, když jsem byl v roce 1989 v Anglii tak tam vrcholila vlna zdravého jídla dle amerického vzoru a k snídani jsem měl tzv. švédský stůl s 27 druhy různě upraveného zrní (snad proto jsou američané i na naše poměry obézní...
). Dva roky předtím jsem byl služebně v Houstnu v jedné rafinerce.... to by si i u nás nikdo nemohl dovolit (a to bylo za komunistů
). V roce 2001 jsem byl opět služebně v USA podívat se na jejich zemědělské farmy... (a nahnal bych tam naše zelené, včetně Bursíka).
Jako skladatel, zpěvák a melodik patří mezi špici. Mám jeho Brushfire Fairytales, In Between Dreams, On ad On, Sleep Through The Static a záznam koncertu Vegoose Festival, Las Vegas. Je to tak jak jsi to napsal, lépe bych to neuměl... Pouštím si jej navečer, kdy všechno se zklidní, kdy je vše již zařízeno, piji poslední kávu, drbám svého pudla co vedle mne chrápe a kouřím klidovou cigáru... Prostě HAVAJ...

Tu ekologii mu klidně prominu - je to američan. Ti mají vždy něco extra. Vzpomínám, když jsem byl v roce 1989 v Anglii tak tam vrcholila vlna zdravého jídla dle amerického vzoru a k snídani jsem měl tzv. švédský stůl s 27 druhy různě upraveného zrní (snad proto jsou američané i na naše poměry obézní...
Jako skladatel, zpěvák a melodik patří mezi špici. Mám jeho Brushfire Fairytales, In Between Dreams, On ad On, Sleep Through The Static a záznam koncertu Vegoose Festival, Las Vegas. Je to tak jak jsi to napsal, lépe bych to neuměl... Pouštím si jej navečer, kdy všechno se zklidní, kdy je vše již zařízeno, piji poslední kávu, drbám svého pudla co vedle mne chrápe a kouřím klidovou cigáru... Prostě HAVAJ...
když byl u mě Rowing, nechal mi tu mimo jiné Brushfire fairytales
znamenitá deska.
stejně jako Jack mě zaujal (a dnes jsem si ho parádně vychutnal) jeho bubeník Adam Topol - ten chlapík není žádná "mlátička" - on jen ví do čeho, jak, a kdy prásknout...
moc se mi zamlouvá, tenhle Adam Topol.

znamenitá deska.
stejně jako Jack mě zaujal (a dnes jsem si ho parádně vychutnal) jeho bubeník Adam Topol - ten chlapík není žádná "mlátička" - on jen ví do čeho, jak, a kdy prásknout...
moc se mi zamlouvá, tenhle Adam Topol.

včera jsem objednal tohle cdčko
je to asi hudba k nějakému filmu - Podivín Jirka?
no to je jedno
uvidíme...
teda uslyšíme !!!
Jejich americké manýry mě celkem nedojímají,ale muziku dělají skvělou!!!Díky Pipe.
Jedna z mála,která se hned napoprvé zalíbila nejen mě,ale i mé drahé polovičce.
Jedna z mála,která se hned napoprvé zalíbila nejen mě,ale i mé drahé polovičce.
Přes řeku do stínu stromů.
takže Jack Johnson and Friends potvrdili očekávání - velmi pohodové a velmi dobře nahrané album. díky "přátelům" pestřejší než řadové desky...
Jack & spol. prostě umí...

Jack & spol. prostě umí...
tak to dlouho vypadalo Jacku Johnsone a přátelé, že budete se svými opičkami králi dnešního night-session. tolik pohody a tak dobrá nahrávka, to je na jednoho skoro moc.
ty si totiž hodný a laskavý chlapík Jacku.
jenže...
ty si totiž hodný a laskavý chlapík Jacku.
jenže...