Jack Johnson - převážně folkový "pohodář"

Diskuse a fun kluby jednotlivých muzikantů, kapel atd. Jejich historie, koncerty a drby kolem.
Odpovědět
Filip Kolinsky
Kontaktovat uživatele:

Re: Jack Johnson - převážně folkový "pohodář"

Příspěvek od Filip Kolinsky »

Pipís nebuď nervózní. Jack Johnson má víc návštěv než moji depešáci! :cry: Co bys chtěl? :lol:

Rowing
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rowing »

Klid Pipisku, mám dvě alba - Brushfire fairytales a Sleep through the static. Líbí se mi velmi *thumbs up*
Jen jsi tu recenzi napsal na mě moc velkým písmem, tak jsem to ani nečet :P

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Já to četl a patří do mé krevní skupiny.
Tu ekologii mu klidně prominu - je to američan. Ti mají vždy něco extra. Vzpomínám, když jsem byl v roce 1989 v Anglii tak tam vrcholila vlna zdravého jídla dle amerického vzoru a k snídani jsem měl tzv. švédský stůl s 27 druhy různě upraveného zrní (snad proto jsou američané i na naše poměry obézní... :D :D :D ). Dva roky předtím jsem byl služebně v Houstnu v jedné rafinerce.... to by si i u nás nikdo nemohl dovolit (a to bylo za komunistů :D :D :D ). V roce 2001 jsem byl opět služebně v USA podívat se na jejich zemědělské farmy... (a nahnal bych tam naše zelené, včetně Bursíka). :D :D :D
Jako skladatel, zpěvák a melodik patří mezi špici. Mám jeho Brushfire Fairytales, In Between Dreams, On ad On, Sleep Through The Static a záznam koncertu Vegoose Festival, Las Vegas. Je to tak jak jsi to napsal, lépe bych to neuměl... Pouštím si jej navečer, kdy všechno se zklidní, kdy je vše již zařízeno, piji poslední kávu, drbám svého pudla co vedle mne chrápe a kouřím klidovou cigáru... Prostě HAVAJ... *thumbs up* *thumbs up* *thumbs up* *thumbs up* *thumbs up* *thumbs up* *thumbs up* *thumbs up* *thumbs up* *thumbs up* *thumbs up* *thumbs up*

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

když byl u mě Rowing, nechal mi tu mimo jiné Brushfire fairytales
znamenitá deska.
stejně jako Jack mě zaujal (a dnes jsem si ho parádně vychutnal) jeho bubeník Adam Topol - ten chlapík není žádná "mlátička" - on jen ví do čeho, jak, a kdy prásknout...
moc se mi zamlouvá, tenhle Adam Topol.
Obrázek

*thumbs up*

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

Obrázek

včera jsem objednal tohle cdčko
je to asi hudba k nějakému filmu - Podivín Jirka? :?:
no to je jedno
uvidíme...

teda uslyšíme !!!

korys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od korys »

Jejich americké manýry mě celkem nedojímají,ale muziku dělají skvělou!!!Díky Pipe.
Jedna z mála,která se hned napoprvé zalíbila nejen mě,ale i mé drahé polovičce. :mrgreen:
Přes řeku do stínu stromů.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

takže Jack Johnson and Friends potvrdili očekávání - velmi pohodové a velmi dobře nahrané album. díky "přátelům" pestřejší než řadové desky...

Jack & spol. prostě umí...
*thumbs up*

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

tak to dlouho vypadalo Jacku Johnsone a přátelé, že budete se svými opičkami králi dnešního night-session. tolik pohody a tak dobrá nahrávka, to je na jednoho skoro moc.
ty si totiž hodný a laskavý chlapík Jacku.

jenže...

Odpovědět