Počúvate ich niekto? Chcem si nakúpiť nejaké ich cédečka, ale majú toľko rôznych vydaní, že neviem, ktoré kúpiť. Pôvodné vydania z konca sedemdesiatych rokov sa mi veľmi nepáčia, sú na mňa príliš uhladené a sterilné. Tie novšie som nepočul, ale bojím sa zmršeného zvuku, ako je to dobrým zvykom pri remastroch...
Ideálne by bolo, keby to malo ich koncertný zvuk - tvrdšie a živelnejšie vybrnkávačky s vytiahnutou basou.
No, ak to niekto máte napočúvané, sem s radami...
Joy Division
Re: Joy Division
Mám pouze na LP.Hodně dobrá muzika.Viděl jsi film ? Pokude né tak si ho rychle sežeň.
Jo, Control som samozrejme videl
Joy Division som počúval zo všelijakých bootlegov ešte na konci socíku, ale keď som sa niekedy v deväťdesiatych rokoch dostal k radovým albumom, bol som sklamaný. Teraz som dosť starý na to, aby som si pri počúvaní pribalil kus nostalgie a prežijem aj ten diétny zvuk bez agresivity. Ale ako tak browsujem nahrávkami z netu, niektoré verzie piesní majú šťavu ako tie boodlegy, tak som dúfal, že to je aj na niektorých reinkarnáciách albumov, alebo na kompiláciách... Len vedieť, na ktorých.

Joy Division som počúval zo všelijakých bootlegov ešte na konci socíku, ale keď som sa niekedy v deväťdesiatych rokoch dostal k radovým albumom, bol som sklamaný. Teraz som dosť starý na to, aby som si pri počúvaní pribalil kus nostalgie a prežijem aj ten diétny zvuk bez agresivity. Ale ako tak browsujem nahrávkami z netu, niektoré verzie piesní majú šťavu ako tie boodlegy, tak som dúfal, že to je aj na niektorých reinkarnáciách albumov, alebo na kompiláciách... Len vedieť, na ktorých.
Bohužel, vlastním pouze řadová alba, která znáš: Unknown Pleasures a Closer, dále pak Still a Substance (1977-1980). Dá se to pořád poslouchat, i po tolika letech.