Joy Division

Diskuse a fun kluby jednotlivých muzikantů, kapel atd. Jejich historie, koncerty a drby kolem.
Odpovědět
wawrik
Kontaktovat uživatele:

Joy Division

Příspěvek od wawrik »

Počúvate ich niekto? Chcem si nakúpiť nejaké ich cédečka, ale majú toľko rôznych vydaní, že neviem, ktoré kúpiť. Pôvodné vydania z konca sedemdesiatych rokov sa mi veľmi nepáčia, sú na mňa príliš uhladené a sterilné. Tie novšie som nepočul, ale bojím sa zmršeného zvuku, ako je to dobrým zvykom pri remastroch...

Ideálne by bolo, keby to malo ich koncertný zvuk - tvrdšie a živelnejšie vybrnkávačky s vytiahnutou basou.

No, ak to niekto máte napočúvané, sem s radami...

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Re: Joy Division

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Mám pouze na LP.Hodně dobrá muzika.Viděl jsi film ? Pokude né tak si ho rychle sežeň.

wawrik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wawrik »

Jo, Control som samozrejme videl :-)

Joy Division som počúval zo všelijakých bootlegov ešte na konci socíku, ale keď som sa niekedy v deväťdesiatych rokoch dostal k radovým albumom, bol som sklamaný. Teraz som dosť starý na to, aby som si pri počúvaní pribalil kus nostalgie a prežijem aj ten diétny zvuk bez agresivity. Ale ako tak browsujem nahrávkami z netu, niektoré verzie piesní majú šťavu ako tie boodlegy, tak som dúfal, že to je aj na niektorých reinkarnáciách albumov, alebo na kompiláciách... Len vedieť, na ktorých.

tujatuja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tujatuja »

Bohužel, vlastním pouze řadová alba, která znáš: Unknown Pleasures a Closer, dále pak Still a Substance (1977-1980). Dá se to pořád poslouchat, i po tolika letech.

Odpovědět