Moje nejoblibenejsi skupina. Posloucham ji pres pet let a posledni rok a pul docela aktivne sbiram i jejich raritni CD a DVD kousky. Symbol NIN je Trent Reznor-zakladatel a jediny clen, ktery je s kapelou od jejich zacatku. Kapela vznikla kolem roku 1988. Kazde CD a hudebni DVD je znaceno jako "Halo"+poradove cislo. Do dnesniho dne je dohromady 27. Asi nutno dodat, ze NIN hraji industrial, ale osobne nemam moc rad kategorizaci, protoze podle me to neni upne industrial a zaroven se jejjich hudba neda kategorizovat ani do nekolika stylu. Tohle se proste musi slyset. Moje nejoblibenejsi album je double CD "Fragile" nekdy z roku 1999. NIN navstivili minuly rok po dlouhe dobe take Prahu, kde meli zastavku behem evropskeho turne a tento koncert byl neoficialne pasovan jako nejslepsi z cele vypravy. Trent slibil, ze se brzy ukaze znovu a projevil litost, ze mu trvalo tak dlouho se do Cech dostat. Tento rok se jiz po nekolikate zmenilo slozeni NIN:Live.
Tohle je jen velize zhustene a v podstate to je, co mne zrovna napadlo, jinak by to bylo na veeeelice dlouhe vypraveni. Kazdy at si udela obrazek sam, ale doporucuji si neco najit na internetu, protoze jinak jejich tvorba straci tak uplne smysl. Uzijte si poslech.
Nine Inch Nails
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nine Inch Nails
Jsem na tom podobně-NIN můžu poslouchat pořád,znám je 16let a poslouchám je stále častěji,jejich hudba zraje jako víno 

-
- Kontaktovat uživatele:
Mmmm, pravda, pro me hodne specialni zalezitost. Jestli nekdo nema zkusenosti, tak si muzete stahnout na netu jejich posledni album zadarmo. Nevim ted v jake kvalite, ale kdyz vyslo, tak bylo na netu ke stazeni a nemyslim tim na rapidshare nebo tak. Proste oficialne zadaco. Budu rad, kdyz se tady nekdo podeli o zazitky i ty negativni. Tahle planeta totiz neni obyvana jen uniformitou, ale take bytosmi, ktere maji svoje individualni nazory, ktere se ne pokazde shoduji. Uff, docela silna myslenka na zaver.Patmann píše:Jsem na tom podobně-NIN můžu poslouchat pořád,znám je 16let a poslouchám je stále častěji,jejich hudba zraje jako víno
Zanedlouho vyjde nové album N.I.N. po docela dlouhé prodleve,jsem na něj zvědav 
http://www.nin.com/albums/

http://www.nin.com/albums/
Taky je mám docela rád
. Mám nejradši asi tu jedničku "Pretty Hate Machine". Mám to jak v původní verzi, tak ještě v remastru v digipacku. Viděl jsem je poprvé v Roskilde 2000 a pak v Edenu 2007. Tahle kapela se snad nikdy nedá oposlouchat. Už ani nestíhám, co všechno a kde Trent Reznor vytváří.