Ole Lukoje

Diskuse a fun kluby jednotlivých muzikantů, kapel atd. Jejich historie, koncerty a drby kolem.
Odpovědět
Uživatelský avatar
Prospero
Příspěvky: 1894
Registrován: 08 led 2012 17:12
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Ole Lukoje

Příspěvek od Prospero »

Tato kalpela pochazi z Petrburgu (Rusko) a zalozili ji Boris Bardas a Andrej Lavrineko v roce 1989. Jejich hudba je jakousi smesi bombast- a spacerocku s primesi orientalnich melodii. *thumbs up* Od roku 2000, tedy CD – Crystal Crow Bar (rusky titul Kristalnyj Dom) - kterou vrele doporucuji, produkuje jejich nahravky Hans-Jochen Irmler z nemecke “krautrockove” skupiny Faust.

Ale POZOR! Naprosto nevhodne pro posluchace Alexandrovcu! :D

Diskografie:
1993: Zapara
1996: Toomze
1998: Doo-Doo-Doo or Remedy for a Dwarf
2000: Crystal Crow Bar a Relax In Your Dream (Live 1994 – 1998)
2001: Flown Across The Street (Live 2000 – 2001)
2002: Horse Tiger
2003: Dream of The Wind (Live 1989 – 1991)
2006: Kumaneira
2008: R9
2010: Fairy Tales, Videocollection 1990 - 2001 (DVD)
2010: Petroglyphs

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host