Pavel hornak

Diskuse a fun kluby jednotlivých muzikantů, kapel atd. Jejich historie, koncerty a drby kolem.
Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Pavel hornak

Příspěvek od Prospero »

pistalka1974 píše:
19 pro 2021 07:53
......tak si vyprošuji posměšky!
Píšťalko, píšťalko...
Původně jsem chtěl reagovat trochu obšírněji, ale to by byla zbytečně vynaložená energie.
Promiň, ale vážně ti ještě nedošlo, že svými příspěvky o ty posměšky přímo žadoníš?! 🤔

Přeji ti krásnou čtvrtou adventní neděli...😉

pistalka1974
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pistalka1974 »

Prospero:
No, že bych žadonila, to ani ne, ale reakce závistivých mužů tady jsou zábavné :D *2thumbsup*
To by se Pavlovi hodně líbilo *palec*
Aspoň jsem si tady zpestřila pauzy ve službě...
Tak jo, díky, a taky přeji krásnou čtvrtou adventní neděli *sunglases*

Fidji99
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Fidji99 »

Ten kdo střílí,na terč lásky,
jednou se trefí jednou ne,
já se trefil,do šestnáctky,
už se mnou chodí přes půl dne

No musim priznat, ze tento za existencionalisticko mucivy mnohovrstevnaty text uplne zmenil moj zivot. Tak to uz teda ano, toto je fakt supa.

@pistalka, nic v zlom, ja rozumiem fanuskovstvu, mal som kolegu co pocuval LEN Nickelback a nasiel v tom zmysel zivota, cize v pohode. Ale len tak na dialku- fakt ta fixacia na Judr. Hornaka mi pride taka trochu patologicka. Ale inac toto je hififorum, my tu tak vacsinou o reprakoch a tak, ale urcite niekde vo svete najdes nejake spriaznene duse v nejakej Facebookvej skupine “Kroky su moj zivot alebo nieco podobne”

pistalka1974
Kontaktovat uživatele:

Fidji99:
Čistě pro info, fandovské stránky máme. Na nikoho fixovaná nejsem, a neposlouchám jen tuto hudbu, rozptyl mám o dost větší ;)
Já se jen dobře bavím touto diskuzí, a pokud se nepletu, tak tato zábava se táhne už cca od roku 2012, kdy zde fanoušci vznesli nevinný dotaz, co je s JUDr. Horňákem. Tak jsem jen reagovala na srandovní poznámky přítomných pánů. Ano, trochu jsem tady v diskuzi trollila a reakce mě bavily, tak mě za to nekamenujte :lol:
Samozřejmě vím, o čem je tento web. Proto tu také jsem, ráda sleduji vývoj techniky. A většinou jen čtu a nediskutuji, ale tohle se mi prostě zalíbilo.
Tak, nic ve zlém *palec*
Doktora Horňáka si vážím, ale rozhodně nejsem fixovaná ani na něj, ani na nikoho jiného :lol:

pistalka1974
Kontaktovat uživatele:

P.S. zmíněná skupina Nickelback je i můj šálek kávy. A nejen oni. Kromě punku a dechovky poslouchám vše možné.

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

No teda, to jsou mi zvraty! Nestačím se divit....😊
Jen tak na okraj....na dobrém aparátu dokáže i punkrock àla The Clash, Sex Pistols a další příjemně překvapit!
P.S. Kompresorové reggae (pardon, dechovkou 🤭) taky nemusím...😉

pistalka1974
Kontaktovat uživatele:

No, prostě, pokud jsem někoho rozrušila, tak se omlouvám. Nemyslím to zle. Mám těžké období ( nemocné dítě), a tak se snažím psychicky odreagovat i takovými blbostmi. Tak se, lidičky, nezlobte.
Zdravím ještě jednou všechny fandy audiotechniky...

šeďour
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od šeďour »

Já to beru tak, že si z nás všech píšťalka dělá legraci.Tohle přece nikdo soudnej nemůže brát vážně.To co předvádí doktor Horňák jako zpěv v těch videoklipech, to je fakt ubohost.

Něco na způsob Jenže tohle je dokonale udělaná parodie.
kabelguru.cz

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

Já už bych se v tom neštoural.
Píšťalka prozradila důvody, proč to vnímá tak, jak to vnímá a nemá myslím cenu to nadále pitvat. 😉
A píšťalce přeji brzké uzdravení potomstva a krásné prožití vánočních svátků...🎶

PavelDosko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PavelDosko »

vsem uzdraveni, i dusevni po poslechu tehle hnusne smiry

Odpovědět