RICK WAKEMAN
RICK WAKEMAN
Občas si poslechnu první alba...

Re: RICK WAKEMAN
Ano,taky je mám rád.No earthly Connection a Lisztomania byly moje vůbec první mini repliky ,které jsem po mnoha peripetiích získal.Ten rozdíl při prvním poslechu od léta hrané kazety natočené ze starého kotoučáku byl propastný.
Docela mě loni potěšilo i vydání tolik zatracovaného alba Rhapsodies
Docela mě loni potěšilo i vydání tolik zatracovaného alba Rhapsodies
No Earthly connection vyjde 11. listopadu v Evropě poprvé na CD. Přesněji na dvoj CD. To druhé z nich obsahuje záznam z vystoupení v Hammersmith Odeon z roku 1976 pro BBC.
Součástí reedice je i vinyl včetně speciální fólie, která srolována a umístěma do středu obálky poskytně nezkreslený obrázek
Součástí reedice je i vinyl včetně speciální fólie, která srolována a umístěma do středu obálky poskytně nezkreslený obrázek
Díky!
Tady mně to s fotkama moc nejde.
Tady mně to s fotkama moc nejde.
Z původní dvojice mužských vokálů ( Gary Pickford-Hopkins a Ashley Holt) dnes již vystupuje pouze druhý z nich. Ashley je v tom zeleném.
Tady je foto z doby jejich největší slávy na koncertě The Myths and Legends of King Arthur and the Knights of the Round Table:

Tady je foto z doby jejich největší slávy na koncertě The Myths and Legends of King Arthur and the Knights of the Round Table: