SUPERTRAMP
SUPERTRAMP
Nemáte někdo zkušenost s remástrovaným vydáním "Breakfast in America" od A&M, jde mi o to jak je na tom oproti standardnímu vydání od UNIVERSAL také z roku 2003?
Noble Audio - výroba a prodej
Re: SUPERTRAMP
Nezdá se mi, že zrovna tuto věc nikdo nevlastní a nemá k tomu co napsat, nebo všichni kupují rovnou jen ty japonské repliky a podobné extra vydání?

Vcera som si pustil remaster tohto CD od americkeho A&M Records a bol to parada. Hudba skvela, zvuk nadpriemerny. Nic mi tam nechybalo, ani nic netrcalo a to aj pri vyssej hlasitosti. Dynamika, priestor, transparentnost, separacia a lokalizacia nastrojov, vysky, stredy a basy, vsetko bolo ok. Pekne prekreslene hrali hlavne bicie. Saxafon bol mierne v pozadi, ale aj tak sa krasne do vzduchu "zarezaval". Vokaly sice neboli vytiahnute dopredu tak, ako to zvykne byvat na audiofilskych jazzovych nahravkach, predpokladam vsak, ze tu to tak ma byt. Porovnanie s inym vydanim zial neposkytnem, vlastnim len jeden exemplar. Vydanie A&M je vydarene a fanusikov Supertramp-u urcite nesklame, prave naopak.
Opět smazána zbytečná přestřelka dvou kohoutů.
Tak tohle se mi už ale vůbec nelíbí! Co se to tu děje, nerozjel jsi se s tím mazáním nějak příliš?
Je to mé vlákno, já psal jen velmi slušně, a i merhaut se tady moc nerozjel. Tak tomu vůbec nerozumím. Nebo jsem si snad nestihl přečíst před smazáním nějakou pěkně jadrnou reakci na mé naprosto normální konstatování, že pro mě je to co napsal HOPP recenze, a napsal jsem merhautovi, že mi může napsat svůj názor jestli mi zrovna toto album doporučí?
Je to mé vlákno, já psal jen velmi slušně, a i merhaut se tady moc nerozjel. Tak tomu vůbec nerozumím. Nebo jsem si snad nestihl přečíst před smazáním nějakou pěkně jadrnou reakci na mé naprosto normální konstatování, že pro mě je to co napsal HOPP recenze, a napsal jsem merhautovi, že mi může napsat svůj názor jestli mi zrovna toto album doporučí?
Myslím, že se prostě vzájemně zbytečně popichujete a naprostou většinou lidí zde to nebaví číst.
Dal jsi dotaz na album Supertramp - Breakfast in America a Hopp ti po čase odpověděl.
Není potřeba to vlákno rozpitvávat, zda jeho příspěvek byla či nebyla recenze.
Apeluji opět na tebe, Jardu Merhauta a další, aby tyto třenice a potyčky svými příspěvky záměrně nevyvolávali.
Zde mi to od Jardy Merhauta přišlo naprosto cílené a zbytečné.
Dal jsi dotaz na album Supertramp - Breakfast in America a Hopp ti po čase odpověděl.
Není potřeba to vlákno rozpitvávat, zda jeho příspěvek byla či nebyla recenze.
Apeluji opět na tebe, Jardu Merhauta a další, aby tyto třenice a potyčky svými příspěvky záměrně nevyvolávali.
Zde mi to od Jardy Merhauta přišlo naprosto cílené a zbytečné.
Díky alespoň za toto vysvětlení.
"Zde mi to od Jardy Merhauta přišlo naprosto cílené a zbytečné."
Bohužel, nejen zde
"Zde mi to od Jardy Merhauta přišlo naprosto cílené a zbytečné."
Bohužel, nejen zde

Takže se vrátím ke kvalitě nahrávky.Ode dneška ji díky audiu3.cz také vlastním.Je to skvěle remasterované,mohu potvrdit jen již výše uvedenou chválu.Dávám za mě
.