Ve ctvrtek jsem se ucastnil opravdu vyjimecneho koncertu VDGG v Praze Akropolis.To co tam predvedli jsem nemohl uverit ze to zahrali tak jak to zahrali.Nebyly znat ze kapela neexistuje pres 2 desetileti.Melo to minimalne stejny naboj jako v 70 letech.Zadny kompromis.Hammill do toho dal svoje maximum ktere bylo nastaveno hodne vysoko.Zpival to s emocemi jak je to o nem znamo a s obrovskou vervou.Jacksonova absence byla znatelna ale ne tragicka.Skoda.Obrovsky naval,vice jak 800 lidi.Vadilo mne jak v tichych pasazich bylo slyset tlachani lidi v predsali a uplne to ruinovalo krasne napjate momenty s Hammillem.To soudim jako velmi zavazny nedostatek teto akce.Na zaver prikladam foto na me vyzadani pozujiciho bednaka s kytarou,ktera na mne v ten moment pod silnymi dojmy prave ukonceneho koncertu pusobila naprosto magicky.Uz jimel zapakovanou ale me intenzivni pokrikovani s prosbou mi nakonec vyhovel a predvedl.
Playlist:
Interference Patterns
Scorched Earth
Lifetime
All that Before
Meurglys III
La Rossa
Over the Hill
(We Are) Not Here
Man Erg
Still Life
Libilo se mi vsechno ale preci jen jsem mel favority Lifetime,Meurglys a Men Erg.Nejvetsi vrchol byla Still Life.Pri uvodnim zpevu PH jsem byl v sedmym nebi.Ten uvod byl neskutecny,atmosfera teto skladby predcila vsechno ostatni.Hned jsem si Still Life musel poridit.Byl jsem na burze cd v Praze v Baracnicke rychte(8-12h kazdou druhou nedeli) kde se mi podarilo zakoupit SL v japonske verzi(na Ebay jsem ji uz nemohl sehnat).Taky jsem se konecne dokoplal zakoupit soloveho Hammilla Balck Box,PH7,Silent,Chameleon,In Camera.
Zajimalo by mne ktere radovky soloveho Hammilla mate nejradsi.