Aesculap

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
aesculap
Kontaktovat uživatele:

Aesculap

Příspěvek od aesculap »

Ahoj, pár slov pro oživení: Muziku poslouchám odjakživa, počínaje rozhlasem po drátě přes skvělý kotoučák URAN :lol: , poté HiFi Tesla 820 + Tesla SM 261 + Tesla MC 600Q, což, kromě gramofonu mi mírně řečeno šlo na nervy... Nyní po ustálení života a postupném odrůstání potomstva jsem zvolil levnou a pro mne dostačující sestavičku Sony (Receiver Sony STR-D565, Sony TC-K315, Sony TS-WR645S, Sony CDP XE-220. Gramo Technics SL-BD3; Ozvučení Made in Home 3p, 2 x 80W).

Odjakživa poslouchám většinu věcí, co jsou mimo hlavní proud.. Takže Marsyas (Michnová, Kalandra, Nejezchleba), AG Flek, Mahagon, Stivín, Semelka, Mišík, Merta, CK Vokal, ale i Progress, Synkopy, Mike Oldfield, Björk, Tanita Tikaram, Joni Mittchell, L.Cohen, B.Dylan, jakožto i Dire Straits, Yes, Supertramp, Pink Floyd, Eric Clapton, Tito a tarantula, Patti Smith, Stivín, Dašek, Vivaldi, A.Dvořák, Mozart, A.Bruckner, B.Smetana a tak.. Někdy i Nohavicu.. Miluju ale Radůzu a Dášu Voňkovou.. Takže CD, kazety a opět návrat k vinylu.
A proč jsem zde? Hledám rady.. :)

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Re: Aesculap

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Ahoj a vítej.Jsi z Ostrova v karlovarském kraji? Jezdil jsem tam na vandry od roku 81.Krásnej kraj a příroda *2thumbsup*

aesculap
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aesculap »

DRVOŠTĚP píše:Ahoj a vítej.Jsi z Ostrova v karlovarském kraji? Jezdil jsem tam na vandry od roku 81.Krásnej kraj a příroda *2thumbsup*
Ahoj, jo, přesně z tohoto Ostrova. :P Máš pravdu, příroda je tady nádherná. Ohře, Doupovské hory, krušnohoří, kousek Slavkovský les.. Paráda. *thumbs up*

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

Samozřejmě tě zde vítáme, doufám že zde najdeš ty rady a třeba i nějaké kamarády. *palec*

Zdeny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdeny »

aesculap píše:
DRVOŠTĚP píše:Ahoj a vítej.Jsi z Ostrova v karlovarském kraji? Jezdil jsem tam na vandry od roku 81.Krásnej kraj a příroda *2thumbsup*
Ahoj, jo, přesně z tohoto Ostrova. :P Máš pravdu, příroda je tady nádherná. Ohře, Doupovské hory, krušnohoří, kousek Slavkovský les.. Paráda. *thumbs up*
A kdysi "slavná" Dehtochema, basa ve Vikmanově, ubytovna v Merklíně.... Joj, to byly časy 1984-5. Boží Dar, Karlsbad, kde jsem taky pár měsíců žil v podnájmu na sídlišti Rolava, kde byla krásná paní domácí, asi o 10 let starší, ale o to žádostivější.
A z hudby Bayern 3, Oestereich, to vše na domodělo tuneru dle modrého AR a sluchátkách...Hifi se dalo těžko provozovat mimo vlastní domov....

Sorry za OT, jen taková vzpomínka.

Odpovědět