... jsem brňák žijící v Pardubicích, 56 let.
Živnostníček v reklamě, provozuji inzertní panely ve vých. Čechách v restauracích - a to na toaletách a pisoárech

Léta jsem poslouchal na jakési sestavě, sestávající z DVD přehrávače, receiveru Sony STR 315 a repro třípásmovky Authentic Voice. Celkem spokojený, výšky cinkaly a vespod to i zadunělo, umělo to trochu kraválu ... a hlavní výhodou bylo, že i nekvalitní CD nehrály špatně, dobrá CD to samé.

Letos v lednu při pošmourném a studeném odpoledni jsem navštívil studio Britek, popovídal si chvíli a koupil starší NAD-350 .. doma hladově připojil a ejhle! ... ono to hrálo lépe ... dá se to nazvat slavnostním sundáním první deky. Mezitím jsem chodil na ještě staré hifi forum, nepřispíval a spíš si četl o cestě všech členů za věrným zvukem, pořád někdo prodával a nakupoval ...
Po kratší době znovu Britek, odvezl jsem si základní model CD Vincent, prodal NAD a koupil na zkoušku lampáč čínské výroby /mám jej pořád a nehraje zase tak špatně/ .. a dále z Briteku Aurum Cantus Melody M-103. Poslech mě bavil, ale vadilo mi to jednostejné dunění, mizerná lokalizace nástrojů, bylo to pořád o fous lepší .. ale "zvuková nirvána" ne a ne přijít. NA zkoušku jsem ještě koupil od jednoho zdejšího člena kopii Vincka SV236 Sheng Ya a zase pořád nic ..
Prostě jsem na nějakou akustiku kašlal .. ale červík hlodal, nastalo přestavování repra, nábytku .. a výsledek byl účinnější, než koupě jiných komponentů.
A potom přišel zlom: Přečetl jsem si zkušenost jednoho člena fóra s RoomPerfectem, poptal se v Briteku /doporučeno/ .. dumal dál a hledal na internetu info a recenze na Lyngdorfa. Vzal jsem to jako konečné /snad/ řešení, pochopil jsem, že nákupem a prodejem jednotlivých síličů a dalšího to půjde draze a pomalu.
Den D, objednal jsem CD i zes u pana Bricha v Hradci, včera přivezl a nainstaloval. Studio Britek mohu všem vřele doporučit, jeho ochotu a vstřícnost, znalosti a rady.
Teď poslouchám, měřím, přetahuji nábytek .. nalezeno rozmístění i poslechové místo, rozmazaná hudební scéna se neuvěřitelně zaostřila, muzika mě baví.
Na pár dnů se zase odmlčím a poté poreferuji:)
Kontrolní otázka: Kam proboha dáváte krabice od zařízení, nevyhodím je pro případ amoku a další prodeje

Má nynější sestava:
CD - CD1 Lyngdorf
integrovaný zesilovač Lyngdorf TDA 2200 s RoomPerfectem
repro - Aurum Cantus Melody M-103 /v plánu Aurum Cantus Volla/
subwoofer - 1xDynavoice SW-10 /plánuji pár/
Kabely :
Audioquest Optilink-G
reprokabel koaxiál, konstrukce od Britek - Brich
síťová - přepěťová ochrana a filtr ... prozatím Belkin SurgeMaster
Foto sestavy časem