gotzila
gotzila
Moje sestava je složená s několika komponentů.
Zesilovač Goldenote
Cd přehrávač Arcam Alpha 9
Tuner Nad 425
Recirdér Denon 1000
Reprobedny Xavian 125 ES
signálové kabely Cd-zesilovač Audio-shielded-excelend, tuner-zesilovač kimber cable PBJ,recordér-zesilovač RG-62
Repruduktorové kabely Kimbery 4PR.
Jsem celkem spokojen,ale chtěl bych vyměnit reprokabely za SUPRA.
Zesilovač Goldenote
Cd přehrávač Arcam Alpha 9
Tuner Nad 425
Recirdér Denon 1000
Reprobedny Xavian 125 ES
signálové kabely Cd-zesilovač Audio-shielded-excelend, tuner-zesilovač kimber cable PBJ,recordér-zesilovač RG-62
Repruduktorové kabely Kimbery 4PR.
Jsem celkem spokojen,ale chtěl bych vyměnit reprokabely za SUPRA.
Re: gotzila
gotzila
díky za představení.
sestavu máš pěknou.
arcam docela znám. také jsem měl od nich onehdá 2 kusky cdp...
golden note a barletta... to je sladěná kombinace.
s arcamem to určitě skvěle brouká.

jak máš vyřešené napájení?
máš klasické kablíky nebo třeba stíněnou supru?
co stojan? jak to máš umístěné?
zkoušel jsi nějaké nohy pod cd?
foto by bylo skvělé.
rowing ti je sem případně určitě rád umístí....
díky za představení.
sestavu máš pěknou.
arcam docela znám. také jsem měl od nich onehdá 2 kusky cdp...
golden note a barletta... to je sladěná kombinace.
s arcamem to určitě skvěle brouká.

jak máš vyřešené napájení?
máš klasické kablíky nebo třeba stíněnou supru?
co stojan? jak to máš umístěné?
zkoušel jsi nějaké nohy pod cd?
foto by bylo skvělé.
rowing ti je sem případně určitě rád umístí....
Jsem už starší člověk a stíněné síťové kabely od Supry,to znám s Internetu,mám jen obyčejné dodané s kompomenty.Nevím jak by Supry hrály. Ale nechám si poradit. Stojany pod repra mám originál na Xaviany 125ES,osobně mi p. Barbetta přivezl.
Co se týče přehrávače Arcama,vím že píšou že je lepší dát pod něj odpružené podložky,nevím jaké,teprve nyní se dívám na Internet,ale nemohu se rozhodnout ,jestli by to vedlo k lepšímu zvuku. Občas na Skypu,hovořím s bývalím majitelem HI-FI klubu a dozvídám se od něj zajímavé věci na které bych nepřišel. Chtěl jsem si propojit reproduktorými kabely Supra PLY 3.4 S. na Xaviany,ale dozvěděl jsem se od,že jsou sice dobré,ale že mi udělá lepší a mohu si je vyzkoušet a po té,jestli se mi budou líbit,koupit. Víte jak jsem psal jsem sice starší člověk a nechám si rád poradit od skušeného HI-FISTY.
Co se týče přehrávače Arcama,vím že píšou že je lepší dát pod něj odpružené podložky,nevím jaké,teprve nyní se dívám na Internet,ale nemohu se rozhodnout ,jestli by to vedlo k lepšímu zvuku. Občas na Skypu,hovořím s bývalím majitelem HI-FI klubu a dozvídám se od něj zajímavé věci na které bych nepřišel. Chtěl jsem si propojit reproduktorými kabely Supra PLY 3.4 S. na Xaviany,ale dozvěděl jsem se od,že jsou sice dobré,ale že mi udělá lepší a mohu si je vyzkoušet a po té,jestli se mi budou líbit,koupit. Víte jak jsem psal jsem sice starší člověk a nechám si rád poradit od skušeného HI-FISTY.
jak jsem psal jsem sice starší člověk
Toš vitaj ogare.
A kelo ti je járů a skama si?
Toš vitaj ogare.
A kelo ti je járů a skama si?
Je mi 56let a žiju už 26 let v Prostějově.
No,máš už tachometr taky trochu přetočenej,ale nejsi zdaleka tady sám už mimo záběh motoru.
Nicméně Prostějovská starorežná,Supry káblíky,které pasují ke Xavianům a budeš spokojen.
I když je otázka,jak veliký rozdíl to proti Kimberům bude.
Ale to bez vyzkoušení nejde.
Nicméně Prostějovská starorežná,Supry káblíky,které pasují ke Xavianům a budeš spokojen.
I když je otázka,jak veliký rozdíl to proti Kimberům bude.
Ale to bez vyzkoušení nejde.
Starorežná je opravdu dobrá,ale kde mám prát prašule,když je dávám do muziky? Že jsem už výběhový typ už vím, ještě k tomu tělesně postižený,je po mě prd a proto mám rád muziku,tu ještě poslouchat mohu.
gotzila
tak si všechno vklidu vyzkoušej.
půjč, vyzkoušej. pokud poznáš rozdíl, nech si to implementované tak 4 - 7 dní a pak to zase odstraň.
sám uvidíš....
pokud mohu tak,
1. kvalitní proudové kabely mají určitě cenu.
nedávno jsem to zkoušel u kamaráda
zapojil jsem mu 2 x supru na vincent a cambridge audio...koukal překvapeně.
neptej se mě, proč je to slyšet.
2. nohy ceraball určitě změní zvuk přehrávače arcam. stačí 3 ks a ty se dají koupit hodně dobře.
na tomto cdp jsem je nikdy nezkoušel.
někdo určitě namítně, že dávat woodo do sestavy je pitomost...
vyzkoušej a neptej se mě, proč je to slyšet.
3. repro kabely vyzkoušej. u nich bohužel nelze zkoušet "zvuk" během 5 minut při přehazování kabelů.
zapojil bych každý zapůjčený min. na týden a poslouchal. po té bych se vrátil ke svému.
uslyšíš sám.
užívej hudby a náročného koníčka.
tak si všechno vklidu vyzkoušej.
půjč, vyzkoušej. pokud poznáš rozdíl, nech si to implementované tak 4 - 7 dní a pak to zase odstraň.
sám uvidíš....
pokud mohu tak,
1. kvalitní proudové kabely mají určitě cenu.
nedávno jsem to zkoušel u kamaráda
zapojil jsem mu 2 x supru na vincent a cambridge audio...koukal překvapeně.
neptej se mě, proč je to slyšet.
2. nohy ceraball určitě změní zvuk přehrávače arcam. stačí 3 ks a ty se dají koupit hodně dobře.
na tomto cdp jsem je nikdy nezkoušel.
někdo určitě namítně, že dávat woodo do sestavy je pitomost...
vyzkoušej a neptej se mě, proč je to slyšet.
3. repro kabely vyzkoušej. u nich bohužel nelze zkoušet "zvuk" během 5 minut při přehazování kabelů.
zapojil bych každý zapůjčený min. na týden a poslouchal. po té bych se vrátil ke svému.
uslyšíš sám.
užívej hudby a náročného koníčka.
Ahoj. Supry Barletta moc nedoporucoval. Barletta ve slovji poslechovce pouziva vlastni kabely, protoze s ostatnima nebyl moc spokojen (tedy aspon v odpovidajici cenove kategorii). Doporucuji jej kontaktovat a nechat si poradit. Pry cenove tyto kabely jsou stejne dostupne jako jeho reprobedny.
Samozřejmě mohu se zeptat p.Barbetty na repro kabely,ale jestli jeho kabely jsou stejně drahé jako bedny? Jsem jen obyčejný člověk, a proto jsou pro mě drahé. Chtěl jsem se zeptat na odhmotňovací podložky pod cd.Na cd Arcam Alpha9 jsou dole čtyři gumové podložky a mám prý koupit jen tři podložky,tomu nerozumím,jak jsem psal jsem už dost starý,a mnoho věcí nechápu,právě tuhle. Domníval jsem se, že koupím nalepovací podložky 4 kusy a nalepím je na na 4 kusy podložek které jsou na Cd? Prosím opravte mě pokud mám špatný názor.
Co se týče reprokabelů,určitě nebudu kupovat Supru Ply,ale mám známého,který mi kabely zapujčí,neřekl mě jaké jsou,a po vyslechnutí se rozhodnu jestli je vrátím nebo je koupím, Potřeboval bych i někoho takového,který by mi zapůjčil síťové kabely od Supry, na vyzkoušení. Ivan
Co se týče reprokabelů,určitě nebudu kupovat Supru Ply,ale mám známého,který mi kabely zapujčí,neřekl mě jaké jsou,a po vyslechnutí se rozhodnu jestli je vrátím nebo je koupím, Potřeboval bych i někoho takového,který by mi zapůjčil síťové kabely od Supry, na vyzkoušení. Ivan
to je Borbely a Barletta dohromady ?Samozřejmě mohu se zeptat p.Barbetty

Něco jako "Podivný případ Dr. Jekylla a Mr. Hide"
Ahoj,
nohy ceraball se nainstaluji mimo stávající nohy, přímo na dno přístroje
nohy ceraball se nainstaluji mimo stávající nohy, přímo na dno přístroje

Noble Audio - výroba a prodej
Omlouvám se p.Barletta,přeťukl jsem se.Co se týče repro kabelů které mi byly zapůjčeny,mohl si je poslechnot celý týden a potom si zapojit Kimbery 4PR,na kterých jse prozatím hrál a uvidím rozdíl.Nejsem sice odborník,ale možná se Kimberům nevyrovnají ,uvidíme.
Objednal jsem si zatím jenom odhmotňovací podložky pod cd přehrávač.Fota bych zaslal,ale bohužel nevím jak,prostě to do HI-FI neumím. Jinak mohu povědět,že jsem si koupil zesilovač Bluenote a protože občas si něco nahraji na recordér Denon 1000,do auta,zjistil jsem, výstup out na zesilovači nejde. Protože byl zesilovaš v záruce p. Barletta zesilovač odvezl a dovezl mi úplně nový a už se nejmenuje Bluenote ale Goldenote,ale je to ten samý přístroj a pověděl mi,že původní zesilovač nešel, že výstup out měl na subwofer.A to Bluenote nahadil Goldenote,to je jak u nás,jedna společnost nahradí jiná společnost.
Jak jsem psal dostal jsem půjčené repro kabely,ale jsem zatím moc zklamám,čekal jsem lepší poslech a předběžně mohu říct, že se nevyrovnají Kimberům4PR.
O ropro kabelech k Xavianům jsem se dozvěděl,že stojí asi 420m od známého p. Barletty a prý jsou velice dobré,jestli to půjde,rád bych je vyzkoušel.
O stíněných kabelech,na ty se zatím dívám na netu a možnáí,že si je koupím,ale potřeboval bych je půjčit ,abych poznal ten rozdíl o kterém se neustále píše.
Jak jsem psal dostal jsem půjčené repro kabely,ale jsem zatím moc zklamám,čekal jsem lepší poslech a předběžně mohu říct, že se nevyrovnají Kimberům4PR.
O ropro kabelech k Xavianům jsem se dozvěděl,že stojí asi 420m od známého p. Barletty a prý jsou velice dobré,jestli to půjde,rád bych je vyzkoušel.
O stíněných kabelech,na ty se zatím dívám na netu a možnáí,že si je koupím,ale potřeboval bych je půjčit ,abych poznal ten rozdíl o kterém se neustále píše.