Horal
Re: Horal
Máš to pěkný, tak až budeš přestěhovaný, dej vědět, jsem taky z HK, (majitelke Briteku Petra znám už dlohá léta) tak bychom mohli něco společně poslechnout a poklábosit. Taky bych asi pořeboval seřídit gramo - ale nemám ProJect, mám Technics SL 2000 s Ortofon 2M Bronze.
Tak nějaká změna proběhla.Jen manželka brojí proti koncům a předkům.
Proto asi budu nucen M02/C02 vyměnit za integráč od Luxmana :lol

Proto asi budu nucen M02/C02 vyměnit za integráč od Luxmana :lol

Nechám si to a raději přibude ten Integráč,furt je toho pro mě doma málo. 

horal
chápu boxera. to bys musel být úplně hluchý, abys dovolil takový "downgrade" sestavy"!
ty máš konec marsh, ne? toho se přeci nemůžeš zvukově vzdát!

chápu boxera. to bys musel být úplně hluchý, abys dovolil takový "downgrade" sestavy"!
ty máš konec marsh, ne? toho se přeci nemůžeš zvukově vzdát!

Taky mě to hlava nebere.Zkus Horale radši místo těch výmyků koupit ženě kytku a udělat školení na zmáčknutí jednoho čudlíku navíc 

Už je zažehnané.Pùjčil jsem včera obyč integráč Denon a
pustil to a pak moje konce.
No manželka má hudbu ráda a sluch má tak když slyšela ten propastný rozdíl bylo po debatě.Navíc si nemohu pomoci ale ta C02/M02 je prostě skvost v obyváku.I když je to tak starý nikdo neobdivuje Marsh ani lampáč ,ale jak se rožnou ty stěrače na Luxmanovi vytvoří neuvěřitelnou atmosféru k vínu.
pustil to a pak moje konce.
No manželka má hudbu ráda a sluch má tak když slyšela ten propastný rozdíl bylo po debatě.Navíc si nemohu pomoci ale ta C02/M02 je prostě skvost v obyváku.I když je to tak starý nikdo neobdivuje Marsh ani lampáč ,ale jak se rožnou ty stěrače na Luxmanovi vytvoří neuvěřitelnou atmosféru k vínu.
Analog mi od včera dělá taky velkou radost