Kacafear
Kacafear
Zdravím nadšené hifisty.
Začínal jsem v roce 2001 na aparátu dvd Panasonic S-75, zesilovač NAD C-340, bedny Canton LE 103. Postupem času jsem se metodou pokus- omyl -prodej dostal k cd přehrávači NAD C542, zesilovači NAD C 370, bednám Xavian XN 125 II s orig. stojany ST 100, prop. kabel Audioquest JADE a reprokabel supra ply 3.4, sluchátka Beyerdynamic DT 990. Poslouchám všechny žánry, ale převažuje rock.
Předloni se nám narodil Adámek, takže na hifi nezbývá moc času:-(
V současné době chci vyměnit nejslabší článek řetězce - Cd přehrávač NAD C 542. Neustále řeším dilema zda koupit separátní DAC nebo jiný cd přehrávač. Tak se snad pro něco rozhodnu, nebo přijde z hifi bazaru nějaká neodolatelná nabídka:-)
Marek alias Kacafear
Začínal jsem v roce 2001 na aparátu dvd Panasonic S-75, zesilovač NAD C-340, bedny Canton LE 103. Postupem času jsem se metodou pokus- omyl -prodej dostal k cd přehrávači NAD C542, zesilovači NAD C 370, bednám Xavian XN 125 II s orig. stojany ST 100, prop. kabel Audioquest JADE a reprokabel supra ply 3.4, sluchátka Beyerdynamic DT 990. Poslouchám všechny žánry, ale převažuje rock.
Předloni se nám narodil Adámek, takže na hifi nezbývá moc času:-(
V současné době chci vyměnit nejslabší článek řetězce - Cd přehrávač NAD C 542. Neustále řeším dilema zda koupit separátní DAC nebo jiný cd přehrávač. Tak se snad pro něco rozhodnu, nebo přijde z hifi bazaru nějaká neodolatelná nabídka:-)
Marek alias Kacafear
Re: Kacafear
tohle by pro tebe mohlo byt treba zajimave http://hifinazory.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=4753
Díky za tip. Spíše však uvažuji o vyšších řadách cd přehrávačů. CA Azur 840 nebo Vincent S6 apod...
Případně nějaký dobrý DAC. Benchmark, Casea ...
Kacafear
Případně nějaký dobrý DAC. Benchmark, Casea ...
Kacafear
ahoj kacafear...
vykasli sa na cd prehravac a kup si gramo. Je to iná dimenzia. Platne sa dostavaju do obehu znova vo velkom a kazdy rockovy band dnes spolu s nosicom cd pusta na trh aj lp. Sam som rockovy fanda a prechadzam na LP.
Mal som doma CD prehravac za 250 tisíc korun a porovnaval som s gramo za 100 tisíc korun. musim povedat, ze vacsinu casu u mna islo ide gramo.
vykasli sa na cd prehravac a kup si gramo. Je to iná dimenzia. Platne sa dostavaju do obehu znova vo velkom a kazdy rockovy band dnes spolu s nosicom cd pusta na trh aj lp. Sam som rockovy fanda a prechadzam na LP.
Mal som doma CD prehravac za 250 tisíc korun a porovnaval som s gramo za 100 tisíc korun. musim povedat, ze vacsinu casu u mna islo ide gramo.
Do gramce určitě nepůjdu ...
Mám doma asi 400 orig. cd
Dal jsem za cd dost peněz, tak musím jít digitální "cestou"
Mám doma asi 400 orig. cd

anawak
co jsi měl doma za cdp v ceně 250.000 kč a co za gramofon(přenosku) za 100.000, prosím?
zcela konkrétně.
zajímá mě to, protože jsem dělal stejné porovnání a vždy se mi líbil cdp více.
co jsi měl doma za cdp v ceně 250.000 kč a co za gramofon(přenosku) za 100.000, prosím?
zcela konkrétně.
zajímá mě to, protože jsem dělal stejné porovnání a vždy se mi líbil cdp více.
Upgrade sestavy.
Zesilovač NAD C 370 půjde z domu
Tak jsem nakonec nekoupil cd přehrávač, ale zesilovač Audiomat Solfége.
Nádherný stroj s vynikajícím zvukem. Zatím jen sedím a poslouchám s otevřenou pusou
)
Zesilovač NAD C 370 půjde z domu

Tak jsem nakonec nekoupil cd přehrávač, ale zesilovač Audiomat Solfége.
Nádherný stroj s vynikajícím zvukem. Zatím jen sedím a poslouchám s otevřenou pusou

Gratuluji a nedivím se ti. 

jó flašky jsou flašky
Upgrade sestavy. Konečně došlo na výměnu cd přehrávače. Nad C542 nahradil Vincent CD S5. Zvuk je nyní vzdušnější s více otevřeným prostorem.
Xavian a pořádný lampový integráč, to musí být mazec!
Kdyby se Ti chtělo nám to blýsknout, budeme moc rádi.

Kdyby se Ti chtělo nám to blýsknout, budeme moc rádi.
lachim
Dej si do HLEDEJ Anawak a zkoukni jeho příspěvky a bude ti jasné, co tak asi měl ,má a hlavně bude mít.
Dej si do HLEDEJ Anawak a zkoukni jeho příspěvky a bude ti jasné, co tak asi měl ,má a hlavně bude mít.

Aparát a nadějný čekatel pro hifinázory

Po návštěvě u Lubina a poslechu jeho beden s páskovým měničem jsem si pořídil nové bedny.