Marduk

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
Marduk
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Marduk

Příspěvek od Marduk »

Ahoj,

chodím na toto fórum už hezkých pár let a tak je slušné se krátce představit.

Bydlím v Hodoníně, je mi čerstvých 34 let.
Od mala jsem poslouchal hudbu s otcem, který ty svoje Pink Floydy a Zeppeliny a Queeny a další poslouchal kdykoliv měl čas a vystřídal nespočet komponentů. Asi ve 12ti jsem od něj dostal zesilovač Videoton EA 7386, kazeťák Aiwa HX PRO AD-R470 a no name bedny, které otec postavil sám. Časem zůstal jenom zesilovač a jako zdroj hudby posloužil PC, repro bylo NEC, přesný typ si nepamatuju, hrálo fakt špatně. Dál jsem se přes microsystem Panasonic dostal k receiveru Onkyo TX SR 309 a repro Mission M73 až k sestavě, kterou mám teď:

Cambridge Audio CXA 60
B&W 685 S2
Panasonic DMP-BD 80
kabely zatím moc neřeším, repro kabel je měděný no name s průřezem 2x4mm, cinch Manhattan, optický Manhattan - všechny jsem dostal, nebo sehnal za pár drobných.
Ještě bych chtěl nějak vyřešit přehrávání hudby z HDD, protože jsem nasbíral hromadu hudby ve formátu FLAC a z notebooku mně to moc nevyhovuje.

Jinak poslouchám hlavně metal a rock ( různé styly )

jirotel
Kontaktovat uživatele:

Re: Marduk

Příspěvek od jirotel »

Vitej *palec*
Asi budes schanet DAC....pripadne externi zvukovku....koukal si po necem ? Ty BW zavidim....Krasny bedny....;)

jirotel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirotel »

Vitej *palec*
Asi budes schanet DAC....pripadne externi zvukovku....koukal si po necem ? Ty BW zavidim....Krasny bedny....;)

Marduk
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Marduk »

No právě nevím, jak to budu řešit. Z notebooku hudbu asi pouštět nechci. Moc jsem nevěděl, po čem se vlastně mám dívat. Můžeš něco doporučit? Zatím si pouštím CDčka z blu-ray přehrávače, ale je to nepohodlné.

Robur
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robur »

Zdravím,jestli je doma wifi,tak by možná pomohlo na to přehrávání tohle http://www.hifionline.cz/sitove-prehrav ... m-pro-m30/ Ovladaní přes telefon nebo tablet. Optikou do zesilovače to propojiš. Hodně štěstí při výběru.

raskod
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od raskod »

Tak urcite by to chcelo nejaky sietovy prhravac, zalezi kolko chces investovat. Kedze mas Cambridge CXA zosik, tak CXN by bola dobra volba.

Marduk
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Marduk »

Jo, mne se CXN hodne libi, ale stoji 30 tisic, tolik za nej dat nemuzu. Libi se mne i Bluesound node 2, ale ... udelal jsem si radost zesakem a bednama, tak ted musim uprednostnit jine veci :-)

Marduk
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Marduk »

Ahoj,

streamer už jsem vyřešil, nakonec jsem koupil Bluesound Node 2 a platím si Spotify premium. Jsem s tím zatím velmi spokojený. Jinak jsem sestavu posílil o sw Focal Cobalt SW 800, protože tomu pořád něco chybělo. Je sice už docela starý, ale hraje hezky a celkově zvuku pomohl. Tož tak :)

NIN
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NIN »

Tak teď už ti "Bubáci" musí hrát pořádně od podlahy. :D

Marduk
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Marduk »

jojo, aj Lombardův kulomet se dobře poslouchá :)

Odpovědět