Mikisek

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
mikisek
Kontaktovat uživatele:

Mikisek

Příspěvek od mikisek »

zdravím všechny. jsem zde nový a moudra asi rozdávat nebudu. spíš naopak. konečně jsem bouchnul do stolu a přes protesty nejbližších, se poprvé trochu lépe vybavil. coby 18 letý klučina jsem byl otcem obdarován krásnou věží Schneider, ale tenkrát to moc nechápal. podle toho také nakonec skončila, i když těch nonstop párty prožila dost. jako svojí první "lepší sestavu jsem po různých koutech naší země poskládal : zesik Marantz pm17-mk2, repro Dynaudio Excite x16, CD Sony X505ES, streamer Advance Acoustic microstream,gramofon Kapsch PL500 a snad už během dneška dorazí kabely(repro) Atohm zef. po novém roce ještě dorazí síťový filtr Supra MD06EU/SP s kabelem Supra Lorad 3x2,5. na víc momentálně nejsou finance :-) a vlastně ani nutnost. budu se snažit pečlivě poslouchat rady zkušenějších a třeba i časem také někomu přispěji. v každém případě jsem úplně nadšený, jak báječné lidi mi život při pořizování radosti přivedl do cesty. tak to je asi na představení vše. přeji krásný zvuk, ať už si pod tím každý představí to své. Miki

PavelDosko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Mikisek

Příspěvek od PavelDosko »

zdar chlape, tak at te poslech bavi a nervosa hifosis necht se ti vyhne

Odpovědět