Milan
Milan
Tak jsem slíbil, že něco napíšu. Jmenuji se Milan, jsem z Českého Těšína a asi od roku 1991 se živím jako prodejce elektroniky. Myslím si, že jsem to vždy dělal poctivě a tak mám se zákazníky velmi dobré vztahy. Jsem jeden z těch šťastných lidí, kdy se koníček stal každodenní prací, Ono to vše zní pěkně, ale někdy je to také dřina, věřte, že někdy je velmi těžké pochopit co se vše od našich systémů chce. Jinak já hraji doma nyní na Audiomat + Triangle, ale jelikož jsem stále nějak činný a mám přístup ke spoustě značek tak to celkem dost střídám. Mám rád i hory, přírodu a dobré lidi. Takže tolik velmi krátce o mne. Pokud bych někomu mohl pomoct radou nebo nějakýma zkušenostma moc rád to udělám. No a jelikož je dnes 22.12. přeji všem Hezké Vánoce a snad se pod stromečkem objeví nějaká pěkná muzika. mějte se moc pěkně Milan
Re: Milan
Milane,
přeji pěkné vánoce a pod stromkem potahy nebo nové dřevo
přeji pěkné vánoce a pod stromkem potahy nebo nové dřevo

Zdravím Český Těšín,a co fotečka by nebyla?
No jo no, dřevo a potahy, to jo, já jsem fakt hrál pinec, už nepomůže ani tráva na forhendu..., ale díky a jak to víš?. Jinak fotku udělám, tedy aparatury. Nyní tam řeším gramec, kupuji zase vinyly, už jsem všechny měl asi 4 krát, to je neuvěřitelné, Thick as a brick od Jethro jsem měl doma si 20 x a nyní jej zase hledám, ale burzy už nejsou. Internet je pohodlnější, to je pravda, ale ty burzy měly své kouzlo, ráno v neděli jsem zbalil pár desek, jel do Ostravy a vždycky jsem něco dovezl, Jezdili tam chlapi z Brna a celé Moravy, bylo to jiné, byla zima, ale bylo to na svou dobu zajímavé. Každá deska měla svůj příběh, každá deska měla hodnotu 2 až 3 nočních ve Vítkovicích a pak tak litr rumu k ní, to pak i Zappa, Beefheart nebo Krimsni hráli na všem dobře, kdo měl Duala, Saroje a nějakého V feta byl král. Ach jo, ale je lépe. Dnes je smutek, Zítra bude zase veselo, Přeji Vám všem Pěkné Vánoce, pod stromečkem něco pro dobrý zvuk, nejlépe víno, a Ahoj Milan