Mimus

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
mimus
Kontaktovat uživatele:

Mimus

Příspěvek od mimus »

Ahoj všichni,

jmenuji se Milan, je mi asi kolem 53 ? - no asi tak nějak ... hudbu poslouchám od chvíle, kterou si vůbec pamatuji. Moje první HiFi začátky byly s Polským kazetovým magnetofonem MK 531S, který mi přenechali rodiče, když mi bylo asi 13 ... potom přišel B116, NC470, několik vlastnoručně postavených zesilovačů a reprobeden. Během pár let pak první cass. deck Toshiba (na půjčku), potom se to různě měnilo a nakonec to skončilo u AKAI GG-R99 a SONY Super beta 950 ... no a přišla revoluce, a od té doby nebyl na nic čas ... vše šlo pryč, zůstal mi jen zes. SONY TA 100ESD + TAN 55ES a po celá další léta, až do nedávna, jsem na něm nepoužíval jiný vstup, než "OPTICAL" .... a nedávno jsem se rozhodnul, že se vrátím k analogu. Koupil jsem tedy velmi zachovalý gramofon Revox B791, pár desek .. no a už se v tom vezu. K dnešnímu dni přibyl Revox B750 MKII, Revox A77 MKIV, Revox B77 MKII, Revox A78 .. a v plánu je ještě mnoho kousků. O současných reprobednách raději psát nebudu, protože to nestojí za to, ale vybírám. No a jinak poslouchám převážně progmetal ale i jakýkoliv jiný metal, rock, jazz a občas klasiku, v podstatě vše kromě country, dechovky a Michala Davida :-)

To je v rychlosti asi tak všechno ...

Odpovědět