pajkas

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
pajkas
Kontaktovat uživatele:

pajkas

Příspěvek od pajkas »

Tímto prvním příspěvkem bych chtěl pozdravit všechny členy fóra.
Stručně o mě : Narozený ještě za hluboké totality léta páně 73. Momentálně poslouchám na už poměrně letité sestavě nižší třídy /pořídil jsem asi před 14 roky/ Marantz PM-63 --- Marantz CD-67 --- B&W DM 602, nověji pak i sluchátka Audio-technica AD700.
Na tohle fórum jsem se zaregistroval, protože chci po letech koupit něco lepšího než momentálně poslouchám.
Pavel.

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Re: pajkas

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Vítej,jakou hudbu posloucháš? A co nějaké fotečky ?

pajkas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajkas »

Ahoj, začnu spíše muzikou co totálně nesnáším --- hip hop, techno, disco-taneční muzika a podobné styly, to fakt ne.

Mám rád Rock, od klasického Big beatu po klidne tvrdší styly tohoto žánru, srdeční kapelu je Iron Maiden.
Poslední dobou / asi tim jak stárnu a zklidňuji se / můžu ovšem mnoho dalších věcí, před pár lety mě oslovila i klasika / zrovna včera jsem si objednával paket symfonií B. Martinů od BBC symph. Orchestra s Bělohlávkem/, rád poslechnu různé "písničkáře", mám rád třeba Leonarda Cohena, Alison Krauss i další, je toho mnoho celkem široký záběr. poslouchám podle nálady na co mám zrovna chuť.

Ještě to foto komponentů a beden.
Bohužel mám bydlení v cekové rekonstrukci zřejmě až do podzimu, také proto bych do nového chtěl vyměnit celou sestavu pořídit něco trochu lepšího. Takžš momentálně jen dvě fotky z provitorních prostor.

Obrázek

Obrázek

efičák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od efičák »

Obdivuji věrnost a stálost. Kombinace Marantz/B&W602 u mě také prošla jen pro klasickou to bylo slabé. Přeju velkou úspěšnou instalaci v novém introšu.
*thumbs up*

pajkas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajkas »

eficak píše:Obdivuji věrnost a stálost. Kombinace Marantz/B&W602 u mě také prošla jen pro klasickou to bylo slabé. Přeju velkou úspěšnou instalaci v novém introšu.
*thumbs up*
Dík za přaní, jinak za těch 14 let jsem celkem ztratil přehled co se ve světě HIFi děje, v poslechovce jsem by za tu dobu snad jen jednou.
Proto se s koupí něčeho nového budu muset důkladě poradit, využiji určitě i zdejší sekce /poraďte s výběrem/

Odpovědět