psychopath77

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
psychopath77
Kontaktovat uživatele:

psychopath77

Příspěvek od psychopath77 »

Taky už jsem tu nějaký ten čas i když spíše jako pasivní člen, ale i tak by asi bylo vhodné se ostatním trošku představit. Vždy jsem rád poslouchal muziku a to všemožných žánrů. Nejraději mám ale lehčí rock jako U2 nebo lekčí elektroniku typu Royksopp Air či Sigur Rós. Poslouchám ale prakticky vše kromě dechovky. Vždy jsem vlastnil nějaké to HiFi i když k HiEndu jsem zatím jaksi nedorostl. Momentálně hraju na sestavě skládající se z:

Gramo Project 2-xperience osazené Sumiko BP2 a řízené Speedboxem II.
Phono Project Tube Box SE II s poladěnýma kondíkama na vstupu
Zesilovač Onkyo A-9555
Přehrávač Onkyo DV-SP506
Repro QLN-601 + Proson Rumble 8
Sluchátka Grado SR125 (hraju přímo ze zesíku)
Signálovou cestu od Gramo přes Phono do zesíku mám propojenou Stříbrnými kablíky od ProJectu, zbytek v nejakých obyčejných kabelech od Cambridge

Do budoucna bych se chtěl oprostit od toho digitálního zesilovače v cestě analogu, který poslouchám asi z 80%. Sice to nehraje špatně, ale taknějak vnitřně cítím, že to asi nebude to pravé ořechové.

Tak to je asi zatím vše, snad ještě nějaké foto:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

efičák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: psychopath77

Příspěvek od efičák »

Sumiko Blue Point no.2
Tube bo SE II.
vynikající kombinace. *thumbs up*

Pečlivá instalace, reprokabely v liště, krásný design.

Velmi zajímavé. Děkuji za krásné fotky.

*thumbs up*

Pytel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pytel »

Krásné poslechové zákoutí, kabely v lištách *thumbs up* což u mnoha hifistů, kteří mají repro na stěně nic neříká a vypadá to nevábně.

Vidím i dálku od( barevné hudby Philips ), mám také a večer při poslechu nasvítím dle žánru mou sestavu a pohoda klídek.

psychopath77
Kontaktovat uživatele:

Děkuji za názory:o) Ty kabely v lištách i komponenty na policích nad stolem jsou pro mě nutnost, jinak by mi to moje jedenapůlroční dcerunka rozebrala na elementární částice. Stačí jak dáva zabrat tomu subwooferu a už dosáhne i na vypínač od zesíku. Navíc se v těch lištách skrývají kabely vyrobené z průmyslové kroucené čtyřlinky v šedé izolaci a tak by nebylo čím se chlubit. Celkem chápu, že když někomu k bednám vedou nějaké hezké opletené kabely v ceně několika desítek tísíc korun, tak se na ně chce koukat:o)

Ta lampa od Philipsu je nejhezčí vánoční dárek který jsem kdy dostal. Dá se s ní skvěle dolatit atmosféra přesně podle nálady i muziky co právě poslouchám. Vřele to všem doporučuji. Je to skvělý a nebojím se říct Hi-Fi doplněk:o)))

Zilvar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zilvar »

Opravdu pěkné a čistounké *thumbs up*

To album na stole a gramu je ten nový Müller?Jak je nahraný,zatím sem názor na provedení nahrávky nikde moc nečetl.

psychopath77
Kontaktovat uživatele:

Zilvar píše:Opravdu pěkné a čistounké *thumbs up*

To album na stole a gramu je ten nový Müller?Jak je nahraný,zatím sem názor na provedení nahrávky nikde moc nečetl.
Jo jo, je to tem Müller. Dle mého názoru je kvalita slušná, i když nemám CD pro srovnání. Žádné zbytečné basy ani výšky. Oproti mp3 z Ipodu to hraje o 100% přirozeněji, ale to samozřejmě není médium pro srovnání. Co mě na té desce ale trošičku naštvalo, je to, že když už si dají tu práci vytlačit ji na bílý vinyl, tak by si mohli dát i tu práci aby v té bílé neměli černé tečky od znečištění černým substrátem při výrobě.

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Moc pěkný ,můžeš dát odkaz na tu lampu ?

psychopath77
Kontaktovat uživatele:

DRVOŠTĚP píše:Moc pěkný ,můžeš dát odkaz na tu lampu ?
odkaz na lampu(y): http://www.philips.cz/c/livingambiance/ ... pp102-drp3

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

Vic Hi-Fi na centimertr ctverecni jse jeste nevidel. Dobre promyslene i realizovane. *thumbs up*

Odpovědět