Na čem poslouchám:
CD přehrávač Onkyo 7511
gramofon AU/RA G6N
integr. zesilovač Grundig V11 Fine Arts
repro Aurum Cantus Melody M-103
signal.kabely Profigold 4200
reprokabely Proson
sluchátka AKG 530 Ltd., Koss Porta pro jr.
Poslouchám spoustu věcí kromě dechovky, techna,různých roztahovačů prstů a podobných zhovadilostí, jejichž veřejná produkce by podle mne měla být trestná.Vyrostl jsem na Queen, Uriah Heep, Pink Floyd,Black Sabbath, Led Zeppelin, Rush,Dire Straits,Joe Cocker,Glenn Hughes,Steve Perry + Journey, atd.Dnes si poslechnu i umírněnější jazzík-Diana Krall,Maceo Parker apod.,klasiku - zejména Mozarta, Ravela, Vivaldiho,Čajkovského, dále pro jedinečnost hlasu i Pavarottiho,a podle nálady taky spirituální a relaxační hudbu.
Steve
Re: Steve
steve
zdar steve.
pěkná sestavička. zvládneš nějaké foto?
aurum cantus jsou u nás poměrně vzácné. nějak opomenuté. což je určitě škoda. poměr výkon/cena........
díky za podívání se na tvé stereo.
lachim
zdar steve.
pěkná sestavička. zvládneš nějaké foto?
aurum cantus jsou u nás poměrně vzácné. nějak opomenuté. což je určitě škoda. poměr výkon/cena........
díky za podívání se na tvé stereo.
lachim
Vložit sem fotku nebo fotky je pro mne neřešitelný problém. Uši sice mám,vysokou školu taky,ale co se týká techniky, zejména tedy počítačů,jsem technický antitalent,a při práci s počítačem si často připadám jako naprostý idiot, protože moje dcera s tím umí víc věcí než já.Prostě k tomu nemám ani vztah a je to pro mne španělská vesnice. Bohužel.Ale nemůžeme rozumět všemu,že.
Když sestavu vyfotíš tak, aby bylo pěkně vidět to gramo, rád Ti sem fotky vložím.
Fotky pošli na můj mail, to určitě zvládneš.

Fotky pošli na můj mail, to určitě zvládneš.