Steve

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
Steve
Kontaktovat uživatele:

Steve

Příspěvek od Steve »

Na čem poslouchám:
CD přehrávač Onkyo 7511
gramofon AU/RA G6N
integr. zesilovač Grundig V11 Fine Arts
repro Aurum Cantus Melody M-103
signal.kabely Profigold 4200
reprokabely Proson
sluchátka AKG 530 Ltd., Koss Porta pro jr.

Poslouchám spoustu věcí kromě dechovky, techna,různých roztahovačů prstů a podobných zhovadilostí, jejichž veřejná produkce by podle mne měla být trestná.Vyrostl jsem na Queen, Uriah Heep, Pink Floyd,Black Sabbath, Led Zeppelin, Rush,Dire Straits,Joe Cocker,Glenn Hughes,Steve Perry + Journey, atd.Dnes si poslechnu i umírněnější jazzík-Diana Krall,Maceo Parker apod.,klasiku - zejména Mozarta, Ravela, Vivaldiho,Čajkovského, dále pro jedinečnost hlasu i Pavarottiho,a podle nálady taky spirituální a relaxační hudbu.

lachim
Kontaktovat uživatele:

Re: Steve

Příspěvek od lachim »

steve

zdar steve.
pěkná sestavička. zvládneš nějaké foto?
aurum cantus jsou u nás poměrně vzácné. nějak opomenuté. což je určitě škoda. poměr výkon/cena........
díky za podívání se na tvé stereo.
lachim

Steve
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steve »

Vložit sem fotku nebo fotky je pro mne neřešitelný problém. Uši sice mám,vysokou školu taky,ale co se týká techniky, zejména tedy počítačů,jsem technický antitalent,a při práci s počítačem si často připadám jako naprostý idiot, protože moje dcera s tím umí víc věcí než já.Prostě k tomu nemám ani vztah a je to pro mne španělská vesnice. Bohužel.Ale nemůžeme rozumět všemu,že.

Křeček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Křeček »

Když sestavu vyfotíš tak, aby bylo pěkně vidět to gramo, rád Ti sem fotky vložím.
Fotky pošli na můj mail, to určitě zvládneš.
:)

Odpovědět