Můj Hi-fi koutek vcelku nic moc, donedávna to byl Zesilovač Technics SU-8044, tuner Technics ST-8044, gramo Technics SL-Q3 (Direct Drive) CD Player Technics SL-PG360A a double deck Technics RS-TR373. Nyní před vánocemi 2012 jsem zakoupil nový zesilovač Technics SU-V45A a Equalizer Technics SH-GE70 Bedny mám stále původní, které jsem si postavil ještě za tvrdé totality, jsou to třípasmovky osazené reproduktory Tesla, hrají docela obstojně. Možná, že si na stará kolena pořídím ještě něco lepšího. Jo, ještě jsem k těm ručně dělaným, přidal další dvě regálové třípasmovky Philips. Takže je zvuk zase o něco barvitější. Equalizér používám jen při pouštění Vinylových LP desek. Nyní přemýšlím o nějakém sloučení zvukového signálu (abych byl přesnější, gramofon, CD player, Discman MP3 a tape deck svést do jednoho slučovače, který by měl jen jeden výstup a z tohoto výstupu propojit cinch kabelem do vstupu Equalizéru a z výstupu Equalizéru pak do vstupu zesilovače.....ufff, no....., spíše bych byl vděčný, kdyby mi někdo pomohl

Tak tohle jsem nějak já........