tom

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
tom
Kontaktovat uživatele:

tom

Příspěvek od tom »

Nějak se tady nemůžu co do psaní rozjet ale představit se přece sluší. Tomáš po čtyřicítce, nějakou dobu se prodírám
džunglí audio a zatím konečná je : SF Concertino, AKG 701, DPA 222, GTH 1, RPM5+Sumiko BP II, Actidamp IV, CS Blue,
CA 640C, Macurův(PMA) Audiobuffer to vše propojeno kabely aby to hrálo. Poslouchám cokoli co je dobře nahrané a zahrané.
Preferuji blues/jazz a staré páky na kytary( Hendrix,Beck,Metheny,Blackmore.... :ugeek:

Filip Kolinsky
Kontaktovat uživatele:

Re: tom

Příspěvek od Filip Kolinsky »

Pěkného dne a vítám. Koukám SF, nerozumím, RPM5, velmi rozumím!

efičák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od efičák »

Jemně, příjemně hrající sestava. Je to dobře složené. Díky SF dépéáčko 222 neprská.
Zvuk P-J RPM-5 se Sumiko Blue Point no.2, považuji za vynikající. Za ty peníze to nemá chybu.
A poprvé u Toma se mi líbil Actidump IV. Pečlivé nastavení přenosky, proměřené kabely od gramofonu a přesné nastavené phona přináší medový dynamický zvuk Sumika.

Ale polský phono Crystal Sound Blue, považuju za extrémě hezky hrající strojek.
S Ortofon Rondo Bronze hraje pro mě dokonce lépe, než Phono Box SEII.
Model se již nevyrábí a jiný model by vyšel na mohonásobek P-J.
Ačkoli se mé názory původně s Tomem neshodovaly, po krátkém čase mu dávám ve většině věcí za pravdu. Nač lepší zesilovač, když pak zjistím, že kabely, a reproduktory nestačí a neladí.
Další kolo obměn nerisknu. A vyšší rozlišení není vše.

korys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od korys »

Díky včerejšímu odpoledni,kdy mi Tom věnoval kus svého cenného předvánočního času a měli jsme možnost spolu provětrat pár CD a LP z Tomovy skvěle udržované sbírky,jsem se také stal jedním z těch, co nejen četli,nebo viděli,ale i slyšeli v domácích podmínkách tuto zajímavou sestavu *2thumbsup* .Plně chápu a vůbec se nedivím(jako někteří :mrgreen: ) Tomově volbě SonusFaber.Opět se mi potvrdila správnost filozofie,že do menších prostor,patří přiměřené menší bedny *thumbs up* .Hudební bas nemusí být o tom,že mi něco neviditelného musí trhat srdce z těla,já chci slyšet hudbu.Parádní podání bluesových skladeb,ale chroupli jsme i Knopflera z prvního LP Dire Straits a i když Tom říká,že si ,Cepelíny' dává převážně do sluchátek,protože si je vědom limitů svých beden a nechce je přetěžovat na mezních skladbách,stále to podle mne bude při normální hlasitosti dobře poslouchatelné *thumbs up* .Ještě jednou díky a těším se na Perfect *hura* .
Přes řeku do stínu stromů.

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Já si zrovna včera pouštěl od LZ Presence a velmi se mi to líbilo na mých
SF Cremona Auditor. Vůbec jsem neměl pocit, že by tomu něco chybělo.
Někdy míň je vic...

tom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom »

Korýš
Díky za přepad :mrgreen: bylo to sice nahonem ale myslím, že to docela šlo. Moc to nebylo o pořádném poslechu ale
to domluvíme příště. CD jsem pouštěl hlavně proto ať si můžeš vybrat a opět se ukázalo, že žádné bedny ( pro mne
v zaplatitelné výši ) nezahrají vše. No a na LP už moc času nezbylo a taky to snad nebyl prů... *sunglases*
Perfect bude !!!

Peer
Znám meze svých repro a vím co jim sedí a co nemusí. Prostě jsem si Zeppelíny víc užíval třeba i na Mission 733 nebo u
kamaráda na 782.

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

to Tom:
jo Mission 733 jsem kdysi dávno také měl... *thumbs up* :)
Já např. s LZ a mýma bedýnkama nemám problém...
Jsem spokojený!

Odpovědět